Βασάλος, Τσανγκ, Μάριος Πρίαμος: Στιγμές χαλάρωσης στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Βασάλος, Τσανγκ, Μάριος Πρίαμος: Στιγμές χαλάρωσης στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Μετά τις έντονες στιγμές που έζησαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος χαλάρωσαν σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας

Βασάλος, Τσανγκ, Μάριος Πρίαμος: Στιγμές χαλάρωσης στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη
Έκλεισε η Τσιμισκή για χάρη των πρώην «Μαχητών», Κωνσταντίνο Βασάλο, Ορέστη Τσανγκ και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Οι τρεις παίκτες έδωσαν το παρών το απόγευμα της Τρίτης, σε γνωστό πολυκατάστημα επί της οδού Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος έσπευσε να δει από κοντά τους τρεις παίκτες που συμμετείχαν στο «Survivor» με αποτέλεσμα να επικρατήσει το αδιαχώρητο.



Όταν, δε, οι τρεις «Μαχητές» εμφανίστηκαν έξω από το κατάστημα επικράτησε πανικός με ουρλιαχτά, σπρωξίματα και φωνές καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία με έναν από τους τρεις παίκτες.
Κλείσιμο

Μετά τις έντονες στιγμές που έζησαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος χαλάρωσαν σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας. Ο Γουίλι Καλβουρτζής, ο λογοθεραπευτής από τη Θεσσαλονίκη, που είχε μείνει στον Άγιο Δομίνικο, για περίπου δύο εβδομάδες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, φωτογραφίες των πρώην συμπαικτών του μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος να κοιμάται, ο Μάριος Πρίαμος να κάθεται μαζί με την αδερφή του Ορέστη Τσανγκ, Μαρία και ο Τσανγκ να φορά ένα μπουρνούζι. Στην τελευταία φωτογραφία, ποζάρει ο Γουίλι Καλβουρτζής με ένα τσιγάρο στο στόμα.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης