Αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ ο Κώστας Κιμπουρόπουλος

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ ο Κώστας Κιμπουρόπουλος

Για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος, αποχώρησε σήμερα από το κανάλι για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Πριν από λίγο, ο ΣΚΑΙ με ανακοίνωση του έκανε γνωστή την αποχώρηση του κ.Κιμπουρόπουλου τονίζοντας πως η απόφαση αυτή ελήφθη συναινετικά με τον Πρόεδρο του ΣΚΑΪ  κ.Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της Εταιρείας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του καναλιού: 

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχωρεί από την Διοίκηση της Εταιρείας  για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η απόφαση αυτή  ελήφθη συναινετικά με τον Πρόεδρο του  ΣΚΑΪ  Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της Εταιρείας.

Ο ΣΚΑΪ  ευχαριστεί τον Κώστα Κιμπουρόπουλο για τη συνεργασία του τα τελευταία χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες επιλογές του.

Από την πλευρά του ο Κώστας Κιμπουρόπουλος εκφράζει την πεποίθησή του, ότι ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει την δυναμική του πορεία στο περιβάλλον των ΜΜΕ και εύχεται καλή δύναμη και νέες μεγάλες επιτυχίες στην Διοίκηση του Ομίλου και σε όλους τους μέχρι σήμερα συνεργάτες του».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

lt

Χωρίς να κατακρίνω όσους το παρακολουθούσαν,το SURVIVOR με έκανε να σταματήσω ακόμα και το ζάπινγκ από το ΣΚΑ'Ι'.Με μία-μιάμιση ώρα ειδήσεις, δε σώζεται η σοβαρότητα ενός καναλιού που μας είχε συνηθίσει διαφορετικά.

Αποχώρησε??

Δεν αποχώρησε.....τον "αποχώρησαν" γιατί δεν υπολόγησε σωστά τον "παίκτη" Τούρκο παραγωγό που ..θησαύρισε !!!!

Καλά μας πείσατε

Δεν τον παραίτησαν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης