Ο ανιψιός της βασίλισσας Ελισάβετ στο Instagram μόνο... με λευκό μποξεράκι Calvin Klein!

Ο ανιψιός της βασίλισσας Ελισάβετ στο Instagram μόνο... με λευκό μποξεράκι Calvin Klein!

O 18χρονος γιος της Λαίδης Σάρα Τσάτο, κόρης της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, αποφάσισε να ανεβάσει τις σέξι φωτογραφίες του στο Instagram, κάτι μέχρι σήμερα ασυνήθιστο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας

Ο ανιψιός της βασίλισσας Ελισάβετ στο Instagram μόνο... με λευκό μποξεράκι Calvin Klein!
Ίσως να έμοιασε στη γιαγιά του, πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την μικρότερη αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, που μέχρι τον θάνατό της το 2002 εθεωρείτο ένα αμφιλεγόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, τόσο εξαιτίας της σχέσης της με τον παντρεμένο αξιωματικό Πίτερ Τάουνσεντ, όσο και για το διαζύγιό της, αργότερα, από τον σύζυγό της, τον φωτογράφο Άντονι Άρμστρονγκ-Τζόουνς.

Πάντως, ο 18χρονος Άρθρουρ Τσάτο, γιος της κόρης της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Λαίδης Σάρα Τσάτο και 23ος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας, δείχνει πιο εξωστρεφής από τα εξαδέλφια του, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και φαίνεται πως θέλει να μοιραστεί τις πιο προσωπικές του στιγμές με τους ακολούθους του στο Instagram.

Κλείσιμο


Ο «μικρανιψιός» της βασίλισσας Ελισάβετ, που ως παιδί χρημάτισε και «page boy» της γαλαζοαίματης θείας του, ανέβασε πρόσφατα στο Instagram selfie φορώντας μόνο το Calvin Klein μποξεράκι του και απέσπασε θετικά σχόλια για το καλογυμνασμένο σώμα του από τις θαυμάστριες του!

Ακολουθώντας τα βήματα του πρίγκιπα Χάρι, ο νεαρός γαλαζοαίματος είναι απόφοιτος του Ήτον ενώ παράλληλα, παρακολούθησε μαθήματα στρατιωτικής πειθαρχίας στο Combined Cadet Force (CCF).

Λάτρης των καταδύσεων και της ορειβασίας, ο γοητευτικός Άρθρουρ ετοιμάζεται τον Σεπτέμβριο να συνεχίσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, όπου ήδη φοιτά ο 21χρονος αδελφός του, Σαμ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης