Ασταμάτητος ο Αγγελόπουλος: Κέρδισε το πρώτο ατομικό αγώνισμα παρά την κούραση!

Ασταμάτητος ο Αγγελόπουλος: Κέρδισε το πρώτο ατομικό αγώνισμα παρά την κούραση!

Επικράτησε στον τελικό του Κώστα Αναγνωστόπουλου, με τους δύο φιναλίστ να έχουν από μια ζωή στο «πουγκί» τους και τον Κόκκινο Ντάνο να επικρατεί με ένα μπαλάκι διαφορά στον στόχο

Ασταμάτητος ο Αγγελόπουλος: Κέρδισε το πρώτο ατομικό αγώνισμα παρά την κούραση!
Μπορεί να άλλαξαν οι κανονισμοί στο Survivor, όμως ένα πράγμα παραμένει ίδιο: Ο Ντάνος νικητής!

Στο πρώτο ατομικό αγώνισμα του παιχνιδιού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επικράτησε στον τελικό του Κώστα Αναγνωστόπουλου, με τους δύο φιναλίστ να έχουν από μια ζωή στο «πουγκί» τους και τον Κόκκινο Ντάνο να επικρατεί με ένα μπαλάκι διαφορά στον στόχο.

Η πίστα ήταν πολύ γρήγορη και τα πάντα κρίνονταν στην κυριολεξία στο δευτερόλεπτο μεταξύ των παικτών, με τους Μπλε να δείχνουν αμήχανοι που έπαιζαν αντίπαλοι μεταξύ τους και πολλές φορές παρά τις ήττες τους πανηγύριζαν για τις νίκες των πρώην συμπαικτών τους!

Κλείσιμο
Ακόμη και ο Αγγελόπουλος στάθηκε σ' αυτό το γεγονός. Απευθυνόμενος στους Μαχητές ανέφερε: «Είναι πολύ περίεργο για μας απ' έξω να σας βλέπουμε να αγωνίζεστε ο ένας εναντίον του άλλου».

Ο νικητής μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Πουέρτο Πλάτα, όπου υπάρχει ένα θαλάσσιο πάρκο και απόλαυσε όλα τα θαλάσσια είδη που υπάρχουν εκεί μαζί με ένα γεύμα.

Παράλληλα όμως είχε τη δυνατότητα να επιλέξει έως δύο άτομα για να πάρει μαζί του και ο Αγγελόπουλος επέλεξε την Ευρυδίκη και τη Σάρα να τον συνοδεύσουν.

Ο τραυματισμός που υπέστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι και πλέον τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά. Ο κάθε παίκτης θα παίζει με όλους ανεξαρτήτως και μόνο ένας θα καταφέρνει να κερδίζει το πολυπόθητο έπαθλο. 

«Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα, θα είναι μόνο ένας παίκτης», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες πριν ξεκινήσει το αγώνισμα. 

Ο κάθε παίκτης, λοιπόν, θα έχει πέντε ζωές. Κάθε φορά που θα χάνει, θα του αφαιρείται και μία, ενώ σε περίπτωση που τις χάσει όλες, τότε αυτομάτως βγαίνει από τα αγώνισμα. Μεγάλος νικητής θα ανακηρύσσεται ο παίκτης που θα καταφέρει να κρατήσει έστω και μία ζωή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης