Η Κάρα Ντελεβίν ξύρισε το κεφάλι της: «Η ομορφιά δεν έχει όρια», λέει

Η Κάρα Ντελεβίν ξύρισε το κεφάλι της: «Η ομορφιά δεν έχει όρια», λέει

Κουρασμένη από τα mainstream πρότυπα ομορφιάς, προτρέπει τους θαυμαστές της να αφήσουν τα ρούχα, το μέικ απ, τα μαλλιά, τα υλικά αγαθά και να εστιάσουν στον άνθρωπο 

Η Κάρα Ντελεβίν ξύρισε το κεφάλι της: «Η ομορφιά δεν έχει όρια», λέει
Η εμφάνιση της Κάρα Ντελεβίν στο πρόσφατο γκαλά της Βογκ στο Μετ της Νέας Υόρκης τράβηξε τα βλέμματα: Η διαστημική «στολή» της ήταν εντυπωσιακή και αναδείκνυε τα πανέμορφα μάτια της. Οι χαρακτηριστικές της ξανθιές μακριές μπούκλες όμως, είχαν «κρυφτεί» κάτω από ένα είδος «καπέλου» όπως φάνηκε στους περισσότερους. 

Όπως η ίδια η Κάρα εξήγησε όμως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της και μάλιστα με την κίνησή της αυτή ήθελε να αποδώσει στο έπακρο την φράση: «Η ομορφιά δεν έχει όρια», όπως έγραψε η ίδια. 

Κλείσιμο
Το πασίγνωστο μοντέλο, που έχει ξεκινήσει και καριέρα ηθοποιού και έχει υπάρξει μούσα οίκων μόδας όπως η Burberry και ο Yves Saint Laurent, είχε για χρόνια μακριά μαλλιά και έντονα φρύδια. Κι όμως αποχωρίστηκε τις ξανθιές της μπούκλες, δηλώνοντας την αντίθεσή της στα καθιερωμένα, mainstream στάνταρ ομορφιάς και υποστηρίζοντας πως «η ομορφιά δεν θα πρέπει να καθορίζεται τόσο εύκολα» και πως θα πρέπει να προσέχουμε στον άλλον περισσότερο την προσωπικότητα από την εμφάνιση.

Η Ντελεβίν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της από το γκαλά, όπου εμφανίστηκε με ασημί μεταλλιζέ κοστούμι της Channel και έγραψε: «Όσο αγκαλιάζουμε το ποιοι είμαστε ως άνθρωποι και βασιζόμαστε λιγότερο στα φυσικά μας προσόντα, τόσο δυναμώνουμε το ποιοι είμαστε. Η ομορφιά δεν θα πρέπει να καθορίζεται τόσο εύκολα. Είναι ανεξάντλητη» και απέσπασε 1,3 εκατ. likes.



Σε επόμενο ποστ ανέβασε μια φωτογραφία από την καθημερινότητά της, όπου σε τίποτα δεν θυμίζει μοντέλο και είναι σε πλήρη αντίθεση με την λαμπερή της εικόνα. «Είναι εξουθενωτικό το να σου λένε πώς πρέπει να είναι η ομορφιά. έχω κουραστεί από την κοινωνία που καθορίζει την ομορφιά για εμάς. Βγάλε ρούχα, βγάλε το μέικ απ, κόψε τα μαλλιά, βγάλε όλα τα υλικά αγαθά. Ποιοι είμαστε; Πώς ορίζουμε την ομορφιά; Τι βλέπουμε ως ωραίο;» έγραψε και μαζί της συμφώνησαν αυτή την φορά 2,2 εκατ. άνθρωποι. 



Πέρυσι η Κάρα Ντελεβίν είχε ανακοινώσει πως θα περιορίσει τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα, καθώς πάσχει από κατάθλιψη. Είχε ανακοινώσει επίσης πως θα εστιάσει περισσότερο στην υποκριτική και στο πώς «θα προσπαθήσει να μάθει να μην επικεντρώνεται σε κάθε ψεγάδι». 

Η Κάρα Ντελεβίν με τα μακριά της μαλλιά














Η Κάρα Ντελεβίν από πρόσφατες επιδείξεις που συμμετείχε










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης