Ο πλαστικός της Kim Kardashian «θάβει» τον πισινό της: Είναι σαν ξεφουσκωμένο μπαλόνι

Ο πλαστικός της Kim Kardashian «θάβει» τον πισινό της: Είναι σαν ξεφουσκωμένο μπαλόνι

«Μόνο το ρετούς μπορεί να τον σώσει», λέει τώρα ο Δρ. Aaron Rollins, αν και φημολογείται ότι τα διάσημα οπίσθια είναι δικό του δημιούργημα

Ο πλαστικός της Kim Kardashian «θάβει» τον πισινό της: Είναι σαν ξεφουσκωμένο μπαλόνι
Έξω φρενών πρέπει να είναι η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian μετά από τις σημερινές δηλώσεις του πλαστικού της. Και δικαίως, αφού ο Aaron Rollins ούτε λίγο ούτε πολύ χρησιμοποίησε το πιο γνωστό σημείο της ανατομίας της ως... παράδειγμα προς αποφυγή.

Ο πλαστικός χειρουργός, ο οποίος φημολογείται ότι έχει εργαστεί στο παρελθόν πάνω στα οπίσθια της 36χρονης Kardasian - αν και η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει βάλει νυστέρι στην εν λόγω περιοχή - σύγκρινε τον πισινό της Kim με ξεφουσκωμένο μπαλόνι, σημειώνοντας ότι τον βρίσκει υπερβολικά μεγάλο.

«Πλέον οι γυναίκες έρχονται και μου ζητούν να τους «χαρίσω» τον πισινό της Kylie Jenner, της μικρότερης αδελφής της Kim, αφού είναι πιο μικρός και σφριγηλός, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας» είπε χαρακτηριστικά ο πετυχημένος πλαστικός.

Κλείσιμο
Οι κάθε άλλο παρά κολακευτικές δηλώσεις του Rollins για τα οπίσθια της φερόμενης ως πελάτισσάς του, έρχονται στον απόηχο του σάλου που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα, όταν αρετουσάριστες φωτογραφίες της Kim με μαγιό κυκλοφόρησαν στα social media, σοκάροντας τους φαν με την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση του σώματος του ειδώλου τους.

«Ας γίνει μάθημα σε όλες όσες σκέφτονται να μεγαλώσουν ένα σημείο του σώματός τους. Εάν έχουν κυτταρίτιδα πριν από την επέμβαση, θα εξακολουθήσει να υπάρχει και μετά... Στην περίπτωση της Kim, έγινε εξαγωγή λίπους από τη μέση της και εισήχθη στον πισινό της. Όμως η μεταφορά λίπους σε άλλη περιοχή δεν λύνει το πρόβλημα. Το λίπος συνεχίζει να συμπεριφέρεται με προβληματικό τρόπο όπου κι αν βρίσκεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο χειρουργός.

Όπως μάλιστα εξήγησε, οι μεγάλες αυξομοιώσεις βάρους λόγω των εγκυμοσυνων της Kim είχαν ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν «κυματισμοί» στα οπίσθιά της «όπως θα συνέβαινε με ένα μπαλόνι που φουσκώνει και μετά ξεφουσκώνει».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης