Πένθος για τον Αλέξανδρο Ρήγα - Έχασε τη μητέρα του

Πένθος για τον Αλέξανδρο Ρήγα - Έχασε τη μητέρα του

Η μητέρα του καλλιτέχνη εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα

Πένθος για τον Αλέξανδρο Ρήγα - Έχασε τη μητέρα του
Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα Ευανθία τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από φίλο της οικογένειας, η μητέρα του καλλιτέχνη εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα και λίγες ώρες μετά «έφυγε» από τη ζωή. 

Χθες, η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο, στο χωριό Κοπανάκι Μεσσηνίας, από όπου κατάγεται. Ο καλός του φίλος, δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα στα social media με ένα μήνυμα και φωτογραφίες που ανέβασε.

Αναλυτικά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Ο Αλέξανδρος (Ρήγας) έχασε την πιο…Ωραία Κυρία της ζωής του/ “έφυγε” χθες τα ξημερώματα η μαμά του Ευανθία που λάτρευε/ μετά από ένα έμφραγμα μπήκε στην εντατική και λίγες ώρες μετά έσβησε/ σήμερα της είπε το τελευταίο αντίο σε στενό κύκλο στο χωριό Κοπανάκι- τόπο καταγωγής του πατέρα του, που είχε αγαπήσει πολύ η μαμά του/ μεταξύ συγγενών και λίγων φίλων του αποχαιρέτησε τη τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, όπως είχε πει για εκείνη σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNN Greece/ από εκεί και τα δύο καρέ που “δανείστηκα” και που τα… λένε όλα για τη λατρεία που της είχε/ ήταν μία δύσκολη μέρα για τον αγαπημένο μου φίλο, μα είναι δυνατός/ όσο δυνατός μπορεί να είναι κάποιος μετά από μία τέτοια απώλεια/ ήταν δίπλα μου όταν έφυγε η μαμά μου κι ήμουν κι εγώ δίπλα του-όπως πάντα…».
Κλείσιμο

Δείτε το post του.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης