Αντώνης Λουδάρος για τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Εδώ στα Όσκαρ έγιναν ''χοντρά'' λάθη»

Αντώνης Λουδάρος για τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Εδώ στα Όσκαρ έγιναν ''χοντρά'' λάθη»

Ο ηθοποιός που μαζί με την δημοσιογράφο Ελένα Μπουζαλά, παρουσίασαν τον ελληνικό τελικό της Eurovision, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την συγκεκριμένη βραδιά.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Νίκη» του Χρήστου Χωμενίδη σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, έδωσε το παρών ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός που μαζί με την δημοσιογράφο Ελένα Μπουζαλά, παρουσίασαν τον ελληνικό τελικό της Eurovision, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την συγκεκριμένη βραδιά.

«Όταν εμείς οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα, αποφασίζουμε να εκτεθούμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκτεθούμε σε οποιαδήποτε κριτική. Η παραγωγή δε θα μπορούσε να είναι πιο πλούσια γιατί μετά θα έλεγαν γιατί είναι πλούσια παραγωγή. Τώρα που ήταν φτωχική (η παραγωγή) λένε γιατί ήταν φτωχική... Αφού είμαστε μία φτωχή χώρα με ανθρώπους που παίρνουν 200 και 300 ευρώ για να ζήσουν. Τεχνικά λαθάκια έγιναν! Εδώ και στα Όσκαρ, έγιναν ''χοντρά'' λάθη. Είναι άθλος και θαύμα που πηγαίνουμε στην Eurovision και να μη λέμε ψέματα εάν δεν υπήρχαν χορηγοί, δε θα πηγαίναμε στη Eurovision»
, είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Άντε και στην Επίδαυρο

Καλή αρχή ,έστω και αποτυχημένη . Το μεροκαματάκι να βγαίνει ,να βολευτούν όλοι οι Συριζαίοι .

Ωραία το δικαιολόγησε ο κεφτές

Απαράδεκτοι γενικά οι παρουσιαστές πέραν των κιτς εμφανίσεών τους . Δεν τόχουν και δεν θα έπρεπε να δοκιμάσουν ξανά ,ας συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν επαγγελματικά.

Porca mizeria!!!

Από πότε τα Σοβιέτ σκηνικά φτώχειας και μιζέριας...συγκρίνονται με παρουσιάσεις 'Οσκαρ? Μόνο ένας..Λουδάρος θα μπορύσε να το κάνει!!!

τηλεθεατρια

Οι παρουσιαστές ήταν πολύ καλοί και οι δύο. Τον πρόβλημα ξέρετε ποιο ήταν; Σκηνοθετικό να το πω;Δε ξέρω. Φτωχικό ρε παιδί μου. Έβγαζε προς τα έξω κάτι μιζερο! Πρόχειρο.Δε σου έκανε καρδιά να το δεις. Οι παρουσιαστές όμως ήταν μία χαρά.Πιστευω ότι κάνανε ότι ήταν δυνατόν.

@13:53Οι παρουσιαστές ήταν πολύ καλοί & οι δύο(?)

E..όχι και πολύ καλοί! Απλά "έδεναν" με το όλον σκηνικό Ανατολικού μπλόκου!!

ΥΕΝΕΔ

Πολύ άτυχης η σύγκριση των Όσκαρ με το βαλκανοκιτσομπαροκ φτηνιάρικο και γελοίο προϊόν σας ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης