Ελισάβετ Δοβλιατίδου στο «Όλα Ξεκόλλα»: Στο Survivor είχα ταχυπαλμίες - Η Παπαδοπούλου είναι εκρηκτική

Ελισάβετ Δοβλιατίδου στο «Όλα Ξεκόλλα»: Στο Survivor είχα ταχυπαλμίες - Η Παπαδοπούλου είναι εκρηκτική

Η τελευταία παίχτρια που έφυγε από το παιχνίδι μίλησε για τα παρασκήνια του παιχνιδιού επιβίωσης, για την ομάδα της, τους «Μαχητές», ενώ εξήγησε γιατί έκλαψε όταν είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το «Survivor»


Ελισάβετ Δοβλιατίδου στο «Όλα Ξεκόλλα»: Στο Survivor είχα ταχυπαλμίες - Η Παπαδοπούλου είναι εκρηκτική
Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το νησί του Survivor. ήταν καλεσμένη στο «Όλα Ξεκόλλα» το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για τα παρασκήνια του παιχνιδιού επιβίωσης, για την ομάδα της, τους «Μαχητές», ενώ εξήγησε γιατί έκλαψε όταν είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το Survivor.

«Από τη στιγμή που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα και όσες μέρες ήμουν στο ξενοδοχείο, έτρωγα όσο δεν έχω φάει στη ζωή μου!»,
είπε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου στον Θέμο και στην Δούκισσα για την έλλειψη φαγητού.

Για ποιο λόγο μπήκε στο ''Survivor'';
Κλείσιμο
«Πήγα για την αδρεναλίνη. Μου έλειπε αυτό από τη ζωή μου. Ένιωθα σε νιρβάνα. Ότι δεν υπάρχω, δεν ζω. Ότι δεν κάνω πράγματα. Ήμουν πολύ αδρανής. Πήγα καθαρά για την εμπειρία!», τόνισε η Ελισάβετ.

Στην πορεία, όπως αποκάλυψε, οι ήττες της ομάδας της, των «Μαχητών», άρχισαν να την επιβαρύνουν ψυχολογικά. «Άρχισα να κουράζομαι! Να βαριέμαι να το πω; Κάτι μου έλεγε μέσα μου: ''Φτάνει! Το έζησες! Χόρτασες!''. Οπότε μπήκα στη διαδικασία να πω στα παιδιά, off camera, να με ψηφίσουν!», αποκάλυψε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Στην ίδια συνέντευξη, η Ελισάβετ αποκάλυψε ότι πριν από κάθε αγώνισμα, η καρδιά της «κόντευε να σπάσει» από την αγωνία. «Πριν από κάθε παιχνίδι, έπαιρνα βαθιές ανάσες! Πολύ άγχος!», τόνισε.

Ποια αντίπαλος την άγχωνε περισσότερο; «Η Ειρήνη (Παπαδοπούλου) είναι εκρηκτική. Αλλά μπορώ να σας πω, ότι όλες τις έβλεπα δυνατές! Δεν υποτίμησα ποτέ καμία!», απάντησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Για τα σχόλια που έκαναν στην ομάδα των «Μαχητών» για τον σωματότυπο της Λάουρα Νάργες, η Ελισάβετ τόνισε: «Καλό είναι να αποφεύγονται αυτά τα σχόλια. Αλλά τα καταλαβαίνω τα παιδιά γιατί είναι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Πεινάνε και είναι πολύ δύσκολο. Και όταν πεινάς, καμιά φορά ξεφεύγεις και λες πράγματα που δεν θες να πεις!».

Παρότι ήθελε να φύγει από το «Survivor» και ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, όταν είδε το παιχνίδι επιβίωσης από την τηλεόραση της, έκλαψε και μετάνιωσε που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο. «Το μετάνιωσα!», παραδέχτηκε η Ελισάβετ.

Μιλώντας για τους συμπαίκτες της, είπε ότι ο Γουίλι, η νέα άφιξη του «Survivor», μπαίνοντας στο παιχνίδι τους ανέβασε πολύ το ηθικό γιατί τους μετέφερε πόσο μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το ριάλιτι της επιβίωσης. Όσο για τον πρώην μισθοφόρο, Κώστα Αναγνωστόπουλο, τόνισε: «Άκουσα ότι είναι στο νοσοκομείο. Είχε χτυπήσει και το πόδι του πολύ άσχημα. Δεν ξέρω αν ισχύει. Αυτό άκουσα!».

Εκείνη κινδύνεψε να αρρωστήσει; «Εγώ ήμουν στο τσακ να αρρωστήσω. Το στομάχι μου δεν με πείραξε. Την τρίτη όμως ημέρα, είχα έντονες ταχυπαλμίες. Το πρωί ειδικά. Και δεν αγωνίστηκα. Δεν με είδε γιατρός. Μου είπε ότι μάλλον είναι από το άγχος. Ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ το άγχος μου!», απάντησε η Ελισάβετ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης