Kylie Minogue: Χώρισε τον αρραβωνιαστικό της γιατί την απατούσε

Kylie Minogue: Χώρισε τον αρραβωνιαστικό της γιατί την απατούσε

Η πέτρα του σκανδάλου είναι η Ισπανίδα ηθοποιός Marta Milans - To μήνυμα της Kylie στο Instagram

Kylie Minogue: Χώρισε τον αρραβωνιαστικό της γιατί την απατούσε
Η Kylie Minogue, λίγους μήνες πριν σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πανευτυχής με τον 29χρονο σύντροφό της Joshua Sasse και μάλιστα αποκάλυψε πως ετοιμάζονταν να παντρευτούν. 

Όμως, η 48χρονη τραγουδίστρια, αποφάσισε να χωρίσει, καθώς εκείνος την απάτησε με συνάδελφο του, ηθοποιό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η πέτρα του σκανδάλου είναι η Ισπανίδα ηθοποιός Marta Milans, την οποία γνώρισε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς στον Καναδά, τον περασμένοo χρόνο. 

Η Kylie, ανακάλυψε ότι ο Joshua Sasse είχε παράλληλη σχέση μαζί της, γεγονός που την συνέτριψε. Όπως αναφέρουν πηγές από τον οικογενειακό της κύκλο, η διάσημη τραγουδίστρια έβγαλε το δαχτυλίδι του αρραβώνα και είναι καταβεβλημένη.  

Κλείσιμο
«Είναι πολύ πληγωμένη. Πραγματικά πίστευε ότι αυτός ήταν ο σωστός για το επόμενο βήμα, αλλά δεν τον εμπιστεύεται πια!».

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ανακοίνωσή της στο Instagram ξεκινώντας με ευχαριστίες προς τους θαυμαστές της για τη στήριξη που της δείχνουν σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής της.  

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την κατανόηση που δείχνετε καθώς ο Josh και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας στον άλλον καθώς συνεχίζουμε σε νέους ορίζοντες. #thesunalwaysrises
».  

Δείτε την ανάρτηση της Kylie:











H πέτρα του σκανδάλου

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2015, κατά τη διάρκεια περιοδείας της Kylie. To περασμένο καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στην Ελλάδα και μάλιστα υπήρξαν φήμες πως οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά στη Σίφνο. 

Το ζευγάρι στη Σίφνο, το περασμένο καλοκαίρι, φαινόταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης