Ο πρίγκιπας Χάρι έχει τα γενέθλιά του

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει τα γενέθλιά του

Ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Χάρι, σήμερα γίνεται 32 χρονών - Πρόσφατα επέστρεψε στο Λονδίνο από το ταξίδι του στην Αφρική

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει τα γενέθλιά του
Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, πρίγκιπας Χάρι, έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Ο νεότερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984 στο Λονδίνο.

Ο γοητευτικός Χάρι κάθε χρόνο συνήθιζε να περνά τα γενέθλιά του με λαμπερά πάρτι στην βασιλική κατοικία Clarence House της βρετανικής πρωτεύουσας ενώ συνέχιζε την βραδιά με καλούς του φίλους σε παμπ στο Τσέλσι.



Όμως, προς το παρόν, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο πρίγκιπας για τα φετινά του γενέθλια έχει επιλέξει να μείνει στο παλάτι και δεν έχει ανακοινώσει ότι θα οργανώσει κάποιο πάρτι. Ο Χάρι επέστρεψε πρόσφατα από το ταξίδι του στην Αφρική, όπου στο Μαλάουι συμμετείχε σε πρότζεκτ για την μεταφορά και διάσωση 500 ελεφάντων από τους λαθροκυνηγούς.
Κλείσιμο

Το πρόγραμμα του Βρετανού πρίγκιπα μοιάζει βαρυφορτωμένο αφού την Παρασκευή θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Mildmay, στο ανατολικό Λονδίνο, στο πλαίσιο της εκστρατείας που κάνει κατά του AIDS. Στο παρελθόν η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε φιλήσει στο ίδιο νοσοκομείο ασθενή με AIDS, σε μια προσπάθεια να μην στιγματίζονται αυτοί οι άνθρωποι.



Ο εγγονός της βασίλισσας ετοιμάζει βαλίτσες για να πραγματοποιήσει μέσα στο φθινόπωρο περιοδεία στα νησιά της Καραϊβικής ως εκπρόσωπος της γιαγιάς του ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα τον θέλουν να αναζητά να αγοράσει το δικό του σπίτι, στο Νόρφολκ. Όπως γράφει η Sun ο πρίγκιπας διαπραγματεύεται την αγορά της έπαυλης Water Hall, που κοστίζει 3,6 εκατ. λίρες και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία του αδελφού του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης