Πρίγκιπας Χάρι: Φωτογραφίες από την έπαυλη που θα αγοράσει

Πρίγκιπας Χάρι: Φωτογραφίες από την έπαυλη που θα αγοράσει

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, ο γοητευτικός πρίγκιπας Χάρι, επισκέφθηκε πρόσφατα το Νόρφολκ στην Ανατολική Αγγλία για να δει μια πολυτελή έπαυλη αξίας 3.6 εκατ. λιρών την οποία σκέφτεται να αγοράσει

Πρίγκιπας Χάρι: Φωτογραφίες από την έπαυλη που θα αγοράσει
Ο 31χρονος πρίγκιπας Χάρι, γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας και πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου αποφάσισε να αγοράσει πολυτελή έπαυλη στο Νόρφολκ, στην Ανατολική Αγγλία.

Ο άτακτος πρίγκιπας, που έχει κατά καιρούς εμφανιστεί με αιθέριες υπάρξεις στο πλευρό του, αλλά αυτή την εποχή είναι μόνος, αν και δημοσιεύματα του περιοδικού της Αυστραλίας «New Idea»,
τον ήθελαν τον περασμένοι μήνα να «παρηγορεί» την φρεσκοχωρισμένη Αθηνά Ωνάση, προς το παρόν ζει σε μικρή κατοικία δύο υπνοδωματίων στο παλάτι του Κένσιγκτον, στο Λονδίνο.


Κλείσιμο




Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο Χάρι επισκέφθηκε την έπαυλη «Water Hall», που είναι προς πώληση από το μεσιτικό γραφείο Savills προς 3.6 εκατ. λίρες και βρίσκεται στο Νόρφολκ, στην Ανατολική Αγγλία. Στην ίδια περιοχή και μόλις σε απόσταση 27 χιλιομέτρων βρίσκεται το Anmer Hall, η κατοικία του μεγαλύτερου αδελφού του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ένα δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στον Ουίλιαμ και στην σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον.

Η έπαυλη περιγράφεται στην ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου ως «εξαιρετικό σπίτι για οικογένειες», κάτι που εγείρει εύλογα ερωτήματα, μήπως ο πρίγκιπας Χάρι σκέφτεται να ακολουθήσει τα βήματα του αδελφού του και να αποκτήσει οικογένεια, αφού μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι του αρέσει που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.



Πάντως, δεν αποκλείεται και το αντίθετο, δηλαδή ο γοητευτικός Χάρι να συνεχίσει την εργένικη ζωή και να σκοπεύει να διοργανώνει πάρτι στην νέα του κατοικία για την οποία ντόπιοι δήλωσαν στον βρετανικό Τύπο ότι είναι το ιδανικό μέρος για πάρτι, αφού δεν υπάρχουν γειτονικές κατοικίες στην περιοχή και ο Χάρι είναι γνωστός για την αγάπη του στα πάρτι.

Η έπαυλη «Water Hall» διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο με κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, μπαρ με τζάκι, πισίνα και καταπληκτική θέα στον ποταμό Stiffkey και στην παρακείμενη κοιλάδα.



Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε την έπαυλη και μετά αναχώρησε για την Αφρική, όπου στο Μαλάουι θα πάρει μέρος σε πρότζεκτ διάσωσης 500 ελεφάντων από λαθροκυνηγούς και μεταφορά τους σε ασφαλή καταφύγια ζώων.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης