Γιάννης Μόρτζος για Ανδρέα Παπανδρέου: «Του άρεσαν οι γυναίκες»

Γιάννης Μόρτζος για Ανδρέα Παπανδρέου: «Του άρεσαν οι γυναίκες»

Ο ηθοποιός μίλησε για την αδυναμία του Ανδρέα Παπανδρέου στις γυναίκες, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι μία βραδιά είχε κρατήσει «τσίλιες» έξω από δωμάτιο ξενοδοχείου που βρισκόταν ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ με κάποια «ωραία κυρία»

Γιάννης Μόρτζος για Ανδρέα Παπανδρέου: «Του άρεσαν οι γυναίκες»
Ο Γιάννης Μόρτζος, ο ηθοποιός που έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων (1986-1994), σε συνέντευξή που παραχώρησε, αναφέρθηκε στη φιλία που τον έδενε με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τόνισε δε, την αδυναμία του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ στις γυναίκες ενώ αποκάλυψε ότι είχε κρατήσει «τσίλιες» έξω από δωμάτιο ξενοδοχείου που βρισκόταν ο Ανδρέας με κάποια «ωραία κυρία».

                   
                          Ο Γιάννης Μόρτζος
Κλείσιμο


Του λείπει ο Ανδρέας;
«Πολύ! Και δεν το λέω γιατί ήταν φίλος μου και είχαμε περάσει καλά, αλλά γιατί είχε μεγάλο όραμα. Μπορεί να μην τα κατάφερε στον βαθμό που το ήθελε, όμως έκανε σημαντικά πράγματα, όπως η λαϊκή εθνική ενότητα. Επί Ανδρέα καταργήθηκαν τα περίφημα πιστοποιητικά των κοινωνικών φρονημάτων και τελείωσαν τα φακελώματα. Εν πάση περιπτώσει, το πρόβλημα με τον Ανδρέα ήταν στα προσωπικά του, αφού συνέβη αυτό που λέει ο σοφός λαός…», είπε ο Γιάννης Μόρτζος στην εφημερίδα «Espresso».

Είναι αλήθεια ότι ήταν γυναικάς; «Ναι, του άρεσαν οι γυναίκες. Μάλιστα για εκείνον έχω φυλάξει τσίλιες! Βρισκόμασταν εκτός Αθηνών και έναν φρουρός του ήθελε να πάει κάπου για λίγο και με άφησε έξω από το δωμάτιο του. Ο Ανδρέας ήταν μέσα για αρκετή ώρα με κάποια κυρία», απάντησε ο ηθοποιός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης