Το μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για τα γενέθλια της

Το μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για τα γενέθλια της

«Οταν ήμουν πολύ νέα δεν έβλεπα στον καθρέφτη την φρεσκάδα μου και την ομορφιά μου, κατηγορούσα το σώμα μου, τη μύτη μου, τα μαλλιά μου, το μέσα μου και το έξω μου. Όταν ήμουν πολύ νέα δεν με αγάπησα όπως μου άξιζε να με αγαπώ!», έγραψε μεταξύ άλλων, η γνωστή φωτογράφος

Το μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για τα γενέθλια της
Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα, η γνωστή φωτογράφος, Ρούλα Ρέβη, που ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με ένα από τα δίδυμα μωρά της, γράφοντας το εξής μήνυμα:

«Όταν ήμουν πολύ νέα δεν αγαπούσα τις συμβουλές. Και καλά έκανα! 'Οταν ήμουν πολύ νέα δεν έβλεπα στον καθρέφτη την φρεσκάδα μου και την ομορφιά μου, κατηγορούσα το σώμα μου, τη μύτη μου, τα μαλλιά μου, το μέσα μου και το έξω μου. Όταν ήμουν πολύ νέα δεν με αγάπησα όπως μου άξιζε να με αγαπώ. 'Οταν ήμουν πολύ νέα είχα αγωνια για το μέλλον για την καριέρα μου για το αν θα κάνω ποτε λεφτά ,αν θα αγοράσω σπίτι, αν θα βρω τον σωστό άντρα ,αν με αγαπάνε όλοι τρελά και παράφορα, αν θα τα βρω κάποτε με τη μάνα μου ,αν θα γινω μάνα και τι είδους μάνα θα γίνω, αν θα κάνω αρκετά ταξίδια, αν θα χορτάσω το σεξ και γενικα αναρωτιόμουν αν θα χωρέσω ποτέ κάπου , αν ο κόσμος τούτος θα είναι ποτέ αρκετός για να με ικανοποιήσει! Τώρα που μεγάλωσα ολες οι γωνίες άρχισαν να στρογγυλεύουν τόσο που μερικές φορές φοβάμαι μηπως εχω κοτέψει πολυ ασχημα!

...Μου έκανα κριτική μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε. Σκληρή και αδυσώπητη κριτική στην μικρη Ρούλα που ακόμα δεν ένοιωθε μεγαλη. Μεχρι που ήρθε η στιγμή να δοκιμαστώ τόσο όχι για εμένα αυτή τη φορά αλλά για τα παιδιά μου, το είναι μου, το μέσα μου, στα αλήθεια, το αίμα που κυλάει στις φλέβες μου. Θύμωσα πολλες φορες που δεν ειχα μεγαλωσει και φοβομουν ακομα σαν μικρο παιδι , ομως τα δικα μου τα παιδια, μου εδωσαν το μεγαλυτερο μαθημα της ζωης μου! Γεννηθηκαν και την ιδια στιγμη που ετρεμα για εκεινα αγαπησα τον εαυτο μου περισσοτερο απο ποτε!βρηκα την πιστη μου ξανα! Ακριβως την πρωτη στιγμη που αντικρυσα τα μωρα μου αγαπησα και εμενα σαν να με γνωριζα για πρωτη φορα. Θελω να ζησω οσο περισσοτερο γινεται για να ειμαστε μαζι και ας μεγαλωσω, ας γερασω, ας κουραστω. Μεσα στην καρδια μου αισθανομαι νεοτερη και δυνατοτερη απο ποτε!! Και πρωτη φορα απολυτα γεματη και ικανοποιημενη απο τον εαυτο μου! Με αγαπαω! Ειναι τρελο αλλα τωρα με αγαπω στα αληθεια και μου αρεσει που μεγαλωνω που δεν εχω να απολογηθω για τιποτα και σε κανεναν, νοιωθω πιο ξενοιαστη απο ποτε, πιο ελευθερη και απο τοτε που αρπαζα ενα αεροπλανο για να παω στην αλλη ακρη της γης!!! Ειμαι στα αληθεια ο εαυτος μου ! Χρονια μου πολλα!!!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης