H Nicole Kidman μίλησε δημόσια για τις δυσκολίες μετά το διαζύγιο της από τον Cruise

H Nicole Kidman μίλησε δημόσια για τις δυσκολίες μετά το διαζύγιο της από τον Cruise

Η ηθοποιός αποκάλυψε πολλά για την ζωή της μετά το διαζύγιο της από τον Αμερικανό ηθοποιό

H Nicole Kidman μίλησε δημόσια για τις δυσκολίες μετά το διαζύγιο της από τον Cruise
Η Nicole Kidman είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της, αλλά φαίνεται πως η δόξα και το χρήμα δεν εγγυώνται την ευτυχία.

Σε συνέντευξη της σε συμπόσιο στο Λονδίνο στο Cadogan Hall στις  9 Οκτωβρίου που διοργάνωσε ο σύλλογος Women In the World, όπου μίλησε και η Meryl Streep, η ηθοποιός δήλωσε πως το 2001 μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο της από τον Tom Cruise, ένιωθε πιο μόνη από ποτέ.

Το ζευγάρι μετά από δέκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά τα οποία είχε υιοθετήσει ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 2003 η Kidman, κέρδισε το Όσκαρ, Α' γυναικείου ρόλου για την ταινία Οι ωρες, όπου υποδυόταν την Βιρτζίνια Γουλφ. 

Κλείσιμο
Η ηθοποιός είπε στην εκδήλωση πως Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής , έτρεχα μακριά απ 'τη ζωή μου εκείνη τη στιγμή . Δεν ήμουν σε θέση να χειριστώ την πραγματικότητα της ζωής μου», είπε με ειλικρίνεια στο πλήθος.

«Ως ηθοποιός, το θαυμάσιο είναι ότι μπορείς να γίνεις κάτι άλλο για ένα χρόνο. Και από αυτή μου την ανάγκη να ξεφύγω, έβγαιναν ερμηνείες που καταχειροκροτήθηκαν, και αυτό ήταν ένα ενδιαφέρον πράγμα για μένα» . Αλλά στην πραγματικότητα , η Κίντμαν σύντομα συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να κρύφτει σε χαρακτήρες και ρόλους, όσο έντονοι και ποικίλόμορφοι και αν ήταν.

«Αγκάλιασα τη δική μου ζωή , αν και αυτό πήρε κάποια χρόνια ... και αυτή μου η στροφή στη δουλειά κατέληξε σε ένα Όσκαρ και προκάλεσε μια αποκάλυψη - ότι αυτό δεν είναι η απάντηση. Καθόμουν στο Beverly Hills Hotel με ένα χρυσό άγαλμα και ήμουν ο πιο μοναχικός άνθρωπος που υπήρξα ποτέ . Ταρακουνήθηκα εκεί γιατί είχε καταρρεύσει η ιδέα μου ότι  «αυτό θα θεραπεύσει την μοναξιά μου».

η Kidman δήλωσε ότι προκειμένου να ανακτήσει τον εαυτό της και την ευτυχία της, «κατέβασα ταχύτητα. Έκανα πολλή ανάγνωση και πολλές συζητήσεις , κατάφερα μέσα από περίπου πέντε ή έξι χρόνια να ξαναβρώ τον εαυτό μου και στη συνέχεια, σκόνταψα στον τωρινό μου άνδρα τον Keith», μιλώντας για τον σύζυγό της τραγουδιστή της κάντρι Keith Urban. «Παντρευτήκαμε πολύ γρήγορα και στην ουσία γνωριστήκαμε μέσα στο γάμο» δήλωσε για τον γάμο της με τον Urban που έγινε το 2006. «Ήθελα έναν σύντροφο και κάποιον για να κάνω παιδιά, και ήμουν ανοιχτή σε αυτό και απλά συνέβη. Είμαι πολύ τυχερή που κατάφερα και έκανα παιδί στα 41 μου και μετά για την κόρη μου πήραμε παρένθετη μητέρα». «Αυτό άλλαξε τα πάντα. Θα πέθαινα για τα παιδιά μου» είπε. Δείτε εδώ το κομμάτι από την συνέντευξη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης