Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Γιατί παράτησε σύξυλη μία δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης;

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Γιατί παράτησε σύξυλη μία δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης;

Αν και η δημοσιογράφος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν εννοούσε τίποτα αρνητικό για τον ίδιο με τα σχόλια και τις ερωτήσεις της, ο Ντε Νίρο ήταν αμετάπειστος

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Γιατί παράτησε σύξυλη μία δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης;
«Συγκαταβατικό» χαρακτήρισε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο μία δημοσιογράφος του περιοδικού Radio Times που έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν ο θρύλος της μεγάλης οθόνης διέκοψε τη συνέντευξή τους επειδή προσβλήθηκε από τις ερωτήσεις της και αποχώρησε με την φράση: «Όχι, δεν θα το κάνω αυτό, γλυκιά μου».

Ο Ντε Νίρο είναι γνωστός για τις λακωνικές απαντήσεις του στις συνεντεύξεις. Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος 'Εμα Μπρόουκς ζήτησε να του μιλήσει για τη νέα του ταινία The Intern με την Αν Χάθαγουεϊ, δεν περίμενε ότι ο βετεράνος ηθοποιός θα ήταν τόσο εύθικτος και ότι θα αντιδρούσε τόσο αρνητικά στις ερωτήσεις της.

Όπως ανέφερε η Μπρόουκς, ο Ντε Νίρο ήταν ελαφρώς «άκεφος» από την αρχή της συνέντευξης, αν και απάντησε απρόθυμα σε κάποιες αρχικές ερωτήσεις. Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος έκανε ένα σχόλιο για την περιοχή Τραϊμπέκα της Νέας Υόρκης, όπου ο σταρ χρηματοδότησε πρόσφατα ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ, λέγοντας ότι έχει πλέον «καταληφθεί από τραπεζίτες», το κλίμα άλλαξε δραματικά προς το χειρότερο.

Κλείσιμο
Η τελική ρήξη προέκυψε όταν τον ρώτησε πώς καταφέρνει να μην βάζει εμπρός «τον αυτόματο πιλότο» κατά τη διάρκεια του γυρίσματος των ταινιών του. Το ξέσπασμα του 72χρονου ηθοποιού ήταν εκρηκτικό.

Η Μπρόουκς περιγράφει τη σκηνή στο άρθρο της: «Πετάχτηκε από την καρέκλα του και άρχισε να βαδίζει πέρα δώθε στο δωμάτιο θυμωμένος. Μου είπε ότι διακόπτει τη συνέντευξη λόγω των αρνητικών υπονοούμενων των ερωτήσεών μου».

Αν και η δημοσιογράφος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν εννοούσε τίποτα αρνητικό για τον ίδιο με τα σχόλια και τις ερωτήσεις της, ο Ντε Νίρο ήταν αμετάπειστος. Δεν επρόκειτο να της μιλήσει άλλο γιατί θεωρούσε προσβλητικά τα υπονοούμενά της, επαναλάμβανε συνεχώς, μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε τελείως από το δωμάτιο, αφήνοντάς τη... σύξυλη και απορημένη.

«Κατανοώ ότι στην καριέρα του έχει δώσει χιλιάδες συνεντεύξεις και επομένως είναι φυσιολογικό να τις βαριέται» σχολίασε η δημοσιογράφος για το συμβάν, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η υπερβολική ευθιξία του στην ερώτηση για τον «αυτόματο πιλότο» δείχνει ότι μάλλον ο Ντε Νίρο έχει τη... μύγα και μυγιάζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης