Kylie Jenner: Δείτε τη χωρίς ίχνος make up!

Kylie Jenner: Δείτε τη χωρίς ίχνος make up!

Η νεαρή Kylie, βγήκε έξω γήκε έξω χωρίς ίχνος make up, με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω και φορώντας ένα απλό τζιν και ένα άσπρο μπλουζάκι- Δείτε τις φωτογραφίες

Kylie Jenner: Δείτε τη χωρίς ίχνος make up!
Aκολουθώντας τα βήματα της μεγαλύτερης αδερφής της, Kim Kardashian, η Kylie Jenner μας έχει συνηθίσει σε υπερβολικά στιλιζαρισμένες εμφανίσεις. Για τις εξόδους της, επιλέγει flashy ρούχα και έντονο μακιγιάζ, βγάζοντας... ασπροσπρόσωπη την οικογένειά Kardashian!


Χτες, όμως, η Kylie Jenner, συνοδευόμενη από τον 25χρονο σύντροφό της, Tyga, έκανε μία απρόσμενη εμφάνιση. Βγήκε έξω χωρίς ίχνος make up, με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω και φορώντας ένα απλό τζιν και ένα άσπρο μπλουζάκι. Η 18χρονη Jenner, κατάφερε-μάλλον άθελά της- να μοιάζει με τα κορίτσια της ηλικίας της και ν'αναδείξει την ομορφιά της.

Κλείσιμο


Εντύπωση προκαλεί το γεγονός επίσης, ότι σε τόσο νεαρή ηλικία, η Jenner έχει υποβληθεί σε  πολλές πλαστικές επεμβάσεις. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Kylie, έχει «φουσκώσει» τα χείλη της, έχει μεγαλώσει το στήθος της, έχει σμιλέψει τους γλουτούς της και έχει «πειράξει» τα ζυγωματικά της. Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάτσει τόσες φορές στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού: «Όχι παιδιά Δεν έχω βάλει ψεύτικο στήθος! Ξέρω ότι όλοι έχουν εμμονή με αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι, μεγαλώνοντας έβαλα κιλά και έτσι άλλαξε το σώμα μου!».








H Κylie Jenner πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης