Άδωνις: Είμαι υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων - Διαφωνώ με το να υιοθετούν παιδιά

Άδωνις: Είμαι υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων - Διαφωνώ με το να υιοθετούν παιδιά

Γιατί δήλωσε ότι δεν του πηγαίνει ο ρόλος του πρωθυπουργού - Πώς συμπεριφέρεται στα παιδιά του

Άδωνις: Είμαι υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων - Διαφωνώ με το να υιοθετούν παιδιά
Στο JOY με οικοδέσποινα την Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, κάθισε στο πάτωμα - όπως είθισται στην εκπομπή - και μίλησε για τη ζωή του,  τον γάμο του με την Ευγενία Μανωλίδου, τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Φρονιμίδη
και τον ρόλο του χαζομπαμπά.

Παραδέχτηκε πως η Ευγενία μάταια προσπαθεί να τον βάλει σε πρόγραμμα διατροφής:
«Δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου. Τρώω όλα τα ανθιυγεινά. Σουβλάκια, πίτσες, μαγιονέζες, τυριά. Η Ευγενία με κυνηγάει και μαγειρεύει πολύ υγιεινά και προσπαθεί να με βάλει σε τάξη, αλλά μάταια!». Ταπέρακι παίρνει στο γραφείο; «Παίρνω αλλά τελικά παραγγέλνω απ'έξω!»
Κλείσιμο

Η σχέση του με τα παιδιά:

«Είμαι χαζομπαμπάς από τη φύση μου! Απλά δεν μένω και πάρα πολύ στο σπίτι για να μην υπερβάλλω. Εγώ φεύγω το πρωί και γυρνάω το βράδυ. Αλλά τα Σαββατοκύριακα που είμαι σπίτι ό,τι χρειαστεί το κάνω!».

Σε άλλο σημείο, ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Αν μεγάλωνα εγώ τα παιδιά θα τα είχα καταστρέψει γιατί θα τους έκανα όλα τα χατίρια. Εμένα ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει!».

Στο ερώτημα αν του ασκεί κριτική ο Περσέας ο κ. Γεωργιάδης απαντά: «Μου λέει να μην φωνάζω πολύ στην τηλεόραση ή όταν είχα παραιτηθεί από υπουργός μου είπε"γιατί παραιτήθηκες"; Είναι πάρα πολύ έξυπνο παιδί. Είμαι πολύ περήφανος. Είναι καταπληκτικός γιος. Έχει πολιτική άποψη και είναι μόνο 10 ετών».

Είναι συγκεντρωτικός;

«Και στα δύο υπουργεία δούλευα σαν να είναι επιχείρηση μου. Αυτό είναι και καλό και κακό. Είναι κακό γιατί συγκρούστηκα με πάρα πολύ κόσμο! Συνήθως η λογική είναι να μην κάνεις πράγματα για να μην έχεις υψηλό κόστος. Από την άλλη όμως, είμαι  πολύ υπερήφανος γιατί και από τα δύο υπουργεία από τα οποία  έχω φύγει, έχω φίλους. Μου λένε "μπράβο, συνεχίστε!" Έχω και κάποιους που με βρίζουν. Εγώ και σε αυτούς που με βρίζουν μιλάω. Βρίζω πίσω κατευθείαν», λέει γελώντας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της ομοφυλοφιλίας της αρχαίας Ελλάδας και στο βιβλίο του «Η ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα- Ο μύθος καταρρίπτεται». «Όχι ότι δεν υπήρχε  ομοφυλοφιλία αλλά δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτή στην αρχαία Ελλάδα».  Ποια είναι η γνώμη του για την ομοφυλοφιλία; «Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει», απάντησε. Σε σχετική ερώτηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης ειπε ότι είναι υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων αλλά διαφωνεί στο κομμάτι της υιοθεσίας παιδιών. «Νομίζω ότι αν το επιτρέψουμε είναι σαν να επιβάλλουμε σε ένα παιδί ότι θα πρέπει να έχει μία τελείως διαφορετική αντίληψη για την οικογένεια», είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι δεν του πάει καθόλου ο ρόλος του πρωθυπουργού γιατί δεν είναι σκληρός. «Είναι φήμη δεν είμαι καθόλου σκληρός! Ο ηγέτης πρέπει να είναι σκληρός»

Για τον χωρισμό του από την πρώτη του σύζυγο, Μαρία Φρονιμίδη:
«΄Ημουν παντρεμένος τρία χρόνια. Ήμασταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι και ακόμα είμαστε. Μετά τον χωρισμό μας, συνεχίσαμε να συνεργαζόμαστε. Απλώς είχαμε βαρεθεί. Δεν περνούσαμε καλά. Δεν είχε νόημα να το κουράσουμε γιατί θα φτάναμε σε ένα σημείο που θα σιχαινόμασταν ο ένας τον άλλον», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός μας».

Για την Ευγενία Μανωλίδου και την τηλεόραση:

«Η Ευγενία βγήκε στην τηλεόραση για να βγάλει λεφτά. Όχι γιατί ήταν ψώνιο. Είχε τότε κάποια οικονομικά προβλήματα, προ κρίσης, είπε θα το κάνω για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και το δάνειο μου. Και πράγματι πλήρωσε τους λογαριασμούς της και τα δάνεια της»

Για τον ανασχηματισμό του Σαμαρά και την αντικατάσταση του στο Υπουργείο Υγείας από το Μάκη Βορίδη:

«Δεν με ενόχλησε που μπήκε ο Μάκης στο υπουργείο. Είναι φίλος μου. Ότι βγήκα δεν το περίμενα. Και μου ήρθε κάπως ξαφνικά. Αλλά η πολιτική είναι δύσκολο πράγμα», δήλωσε και συνέχισε: «Το πρώτο τηλέφωνο που πήρα ήταν η Ευγενία. Της είπα: "Είσαι τυχερή θα είμαι πιο πολλές ώρες στο σπίτι».

Για τον πρώην σύζυγό της Ευγενίας:

«Οι σχέσεις μου με τον πρώην σύζυγό της Ευγενίας, τον Θεόδωρο Μανωλίδη είναι καταπληκτικές!», δήλωσε. Τον ενοχλεί που κράτησε το επίθετο Μανωλίδου; «Καθόλου! Έτσι ήταν γνωστή στους κύκλους της!»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης