Ο Άστον Κούτσερ «κεράτωσε» και τη Μίλα Κούνις

Ο Άστον Κούτσερ «κεράτωσε» και τη Μίλα Κούνις

Η 21χρονη Σουηδή Λιν Μάσιντζερ «καίει» τον 36χρονο ηθοποιό: «Ο Άστον πέρασε μία βραδιά μαζί μου» - Δείτε τις φωτογραφίες του ηθοποιού αγκαλιά με την ερωμένη του!

Ο Άστον Κούτσερ «κεράτωσε» και τη Μίλα Κούνις

                             
        O Koύτσερ αγκαλιά με την Μάσιντζερ στο κρεβάτι

Μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση της κόρης του Άστον Κούτσερ και της Μίλα Κούνις, μία γυναίκα, εν ονόματι, Λιν Μάσιντζερ έβαλε σκοπό να χωρίσει το διάσημο ζευγάρι.
Κλείσιμο

Η 21χρονη Σουηδή, Λιν Μάσιντζερ, στο επάγγελμα μακιγιέζ, αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun, ότι πέρασε μία νύχτα στο πολυτελές σπίτι του 37χρονου ηθοποιού, την περίοδο που εκείνος είχε σχέση με την Μίλα Κούνις.

Ο Κούτσερ με την Κούνις ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι τον Απρίλιο του 2012, αλλά η σχέση τους έγινε γνωστή στα ΜΜΕ, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Η Λιν Μάσιντζερ, πέρασε «την πιο όμορφη νύχτα της ζωής της» όπως δηλώνει σήμερα, στην αγκαλιά του ηθοποιού τον Ιούνιο του 2012, όταν ο Κούτσερ και η Κούνις ήταν ήδη έναν μήνα μαζί.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός της απέκρυψε τη σχέση του, γεγονός ίσως να ήταν ένας από τους λόγους που την έκανε να τον εκδικηθεί. Η Λιν δεν δίστασε να δώσει στον Τύπο μία φωτογραφία τους που τους δείχνει αγκαλιά στο κρεβάτι. Ενα στοιχείο που ενοχοποιεί τον διάσημο ηθοποιό, είναι τα μακριά μαλλιά του, το look που είχε υιοθετήσει για τον ρόλο του στην ταινία Steve Jobs, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν τον Μάιο του 2012.

Η Μάσιντζερ αποκάλυψε πως βρέθηκε με τον Κούτσερ σε κάποιο μπαρ και μετά εκείνος της πρότεινε να τον ακολουθήσει στην πολυτελή έπαυλη του, αξίας 9 εκατ. δολαρίων. «Όταν ήμουν εκεί δεν μου ανέφερε τη Μίλα ή κάποια άλλη! Ελπίζω να σκέφτηκε για μένα ότι ήμουν καλό κορίτσι». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κούτσερ, έχει κατηγορηθεί για απιστία. Το 2011, η εκρηκτική ξανθιά Sara Leal αποκάλυψε ότι πέρασε μία νύχτα μαζί με τον ηθοποιό, όσο ήταν παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ, σε ξενοδοχείο στο Σαν Ντιέγκο, στην έκτη επέτειο του γάμου τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης