Η Penelope Cruz αναστενάζει στα… χέρια του Michael Fassbender

Η Penelope Cruz αναστενάζει στα… χέρια του Michael Fassbender

Η «καυτή» σκηνή στο υπνοδωμάτιο 

Η Penelope Cruz αναστενάζει στα… χέρια του Michael Fassbender
Έχει γίνει κάτι σύμβολο του σεξ μετά από τους ρόλους του στις ταινίες Shame και X-Men: First Class. Και όπως φαίνεται και  από τη νέα ταινία The Counselor, αυτό είναι κάτι που αρέσει στον Michael Fassbender και αποφάσισε να το… τονίσει!

Ο πρωταγωνιστής είπε το «ναι» στις «καυτές» σκηνές και έτσι στο νέο τρέιλερ, φαίνεται ξαπλωμένος στο πλευρό της Penelope Cruz την οποία και επιχειρεί να αποπλανήσει, ενώ είναι σκεπασμένοι με ένα λευκό σεντόνι.

«Πες μου κάτι σέξι», λέει ψιθυριστά στο αντικείμενο του πόθου του, που δεν είναι άλλη από την Cruz, η οποία τον κοιτάει έχοντας τα μαλλιά της ριχτά και ατημέλητα στους ώμους της. Η ατάκα αυτή εμπνέει την παιχνιδιάρα Penelope που απαντάει: «Πώς θα σου φαινόταν αν σε σόκαρα;».

Στο τρέιλερ φαίνεται το χέρι του Fassbender να μπαίνει κάτω από το σεντόνι και ανάμεσα στα πόδια της ηθοποιού την ώρα που οι δύο τους φιλιούνται με πάθος.

Κλείσιμο
«Πώς ξέρεις να το κάνεις αυτό;», λέει η Cruz αναστενάζοντας από ευχαρίστηση.

Στην ταινία, ο Fassbender υποδύεται έναν δικηγόρο ο οποίος μπαίνει σε επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών για μια συμφωνία αγοραπωλησίας κοκαΐνης αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά τα χρήματα και το σεξ φαίνεται ότι θολώνουν την κρίση του…
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης