Το άγχος του για το γεγονός ότι η Ελπίδα Ιακωβίδου εγκατέλειψε την Κύπρο για να εγκατασταθεί στην Αθήνα μοιράστηκε ο Τζώνη Καλημέρης σε μια κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη. Παράλληλα, τόνισε πως ο γάμος τους μπορεί να βοηθήσει την Κύπρια παρουσιάστρια μόνο να εξασφαλίσει ραντεβού με στελέχη καναλιών, αλλά δεν μπορεί να επηρεάσει την επαγγελματική της πορεία.
Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Ιούλιο στο Νυμφαίο ήταν καλεσμένο στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, με το επεισόδιο να προβάλλεται το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ο Τζώνη Καλημέρης ακούγεται να λέει: «Με αγχώνει ακόμα το γεγονός ότι άφησε τη δουλειά της, την οποία τόσο αγαπούσε, για να έρθει εδώ. Το γεγονός ότι είναι γυναίκα μου το μόνο στο οποίο μπορεί να βοηθήσει είναι σε κάποια πρώτα ραντεβού, σε τίποτα άλλο. Μπορεί δηλαδή να μην της κάνει και καλό».
Με τη σειρά της η Ελπίδα Ιακωβίδου αποκάλυψε την ιστορία της γνωριμίας τους και τόνισε πως για εκείνη η διαφορά ηλικίας δεν έχει καμία σημασία. «Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας σε περίοδο διακοπών. Στην πρώτη μας γνωριμία του απευθύνθηκα στον πληθυντικό. Περνάω όμορφα μαζί του και χαίρομαι που τον έχω στη ζωή μου. Η διαφορά ηλικίας είναι απλά νούμερα», σημείωσε.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.