Μετά το μυστήριο πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο γλέντι, όπου τραγούδησε η Μαριάντα Πιερίδη, με τον Τζώνη Καλημέρη και την Κύπρια παρουσιάστρια να διασκεδάζουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που πλημμύρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο και φωτογραφίες.
Από το υλικό που δημοσιεύτηκε στα social media ξεχώρισε ο χορός των νεόνυμφων υπό τους ήχους του τραγουδιού «Εγώ θα πάρω καπετάνιο» της Μαρινέλλας, αλλά και τα λόγια της Ελπίδας Ιακωβίδου κατά τη διάρκεια του γλεντιού. Έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της απευθύνθηκε σε εκείνον αλλά και στους καλεσμένους λέγοντας: «Δηλαδή τώρα είμαι παντρεμένη; Κάτι φοράω στο δάχτυλο»,ενώ κοίταζε το μονόπετρο που στόλιζε το χέρι της.
Η νύφη κατέφτασε στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Νυμφαίο της Φλώρινας, φορώντας μια δημιουργία από δαντέλα και ένα μακρύ πέπλο, μαζί με τον πατέρα της που την παρέδωσε στον γαμπρό, αλλά και τον σκύλο της.
«Σε ευχαριστώ που μου την έδωσες», είπε ο Τζώνη Καλημέρης που περίμενε την αγαπημένη του κρατώντας μια ανθοδέσμη στα χέρια του. Ακολούθησε το μυστήριο με κορώνες να τοποθετούνται στα κεφάλια τους αντί για στέφανα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.