Στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, καθώς έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης.
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου στον Τεχνοχώρo Cartel για να παρακολουθήσει την παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» στην οποία παίζει και σκηνοθετεί ο σύντροφός της.
Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά, με τη Δέσποινα Βανδή να επιλέγει για την περίσταση ένα φλοράλ μίνι φόρεμα, ποζάροντας δίπλα στον ηθοποιό.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.