Ενώ πρόκειται για τους δύο θρύλους του κινηματογράφου που έχουν συνεργαστεί σε ταινίες - «σταθμούς» κι ενώ συνδέονται με μία πολύ στενή φιλία, ο Ρόμπερτ ντε Νίροκαι ο Αλ Πατσίνοδεν φωτογραφίζονται συχνά μαζί.
Ωστόσο, φαίνεται πως η νέα καμπάνια του οίκου Moncler ήταν μία καλή ευκαιρία για αυτούς να ποζάρουν μπροστά στον φακό. Οι δύο θρυλικοί ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην πρώτη τους διαφημιστική καμπάνια και στάθηκαν μπροστά στον φακό του Plato, φορώντας δύο μαύρα μπουφάν της συλλογής.
Σε μία από τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, οι δύο ηθοποιοί εμφανίζονται να ποζάρουν χαμογελαστοί, ενώ κοιτούν ο ένας τον άλλο και ακουμπούν σε ένα τραπέζι, ενώ σε άλλη παρατηρούν απορημένοι τον φακό. Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έγραψε: «Εγώ και ο κολλητός μου».
Εκτός από καλοί φίλοι, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Αλ Πατσίνο αποτελούν και διάσημο κινηματογραφικό δίδυμο, καθώς έχουν συνεργαστεί σε μερικές από τις διασημότερες ταινίες, όπως τα «Νονός 2» του 1974, «Heat» του 1995, «Righteous Kill» που κυκλοφόρησε το 2008 και τέλος, «Irishman» το 2019.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας