Πλήρως δείχνει να απολαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον ρόλο της μητέρας, στον οποίο έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά από τη στιγμή που απέκτησε το πρώτο της παιδί. Συχνά μοιράζεται μέσω των social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τα παιδιά της, είτε στο σπίτι, είτε στις εξόδους τους.
Σε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές της υποχρεώσεις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα σύντομο Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, απαντώντας στις απορίες τους. Μεταξύ των ερωτήσεων που δέχτηκε, ήταν και εκείνη που αφορούσε το ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
«Όπως καταλαβαίνετε, τα παιδιά μου έχουν μόλις 18 μήνες διαφορά, που σημαίνει ότι όταν ο γιος μου ήταν 9 μηνών ξεκινούσε η δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Αυτό ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο, αφού όσο περνούσε ο καιρός δεν είχα τις ίδιες αντοχές. Τώρα απολαμβάνω κάθε λεπτό της ημέρας μαζί τους, όμως τα πράγματα παραμένουν απαιτητικά. Αν έρθει ένα τρίτο μωράκι θα το αγκαλιάσουμε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.