Mε φόντο το ηλιοβασίλεμα φωτογραφήθηκε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον σύντροφό της, Μπακ Πάλμερ. Το μοντέλο δημοσίευσε στα social media μια σειρά από φωτογραφίες στο Μαλιμπού.
Η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με το Instagram και το χρησιμοποιεί συχνά, για να μοιράζεται υλικό από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ανάρτησε στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει με ένα λευκό μπικίνι.
Στις φωτογραφίες εμφανίζεται μέσα στη θάλασσα, με φόντο τα αφρισμένα κύματα και τον ήλιο που δύει. Σε μία από τις εικόνες, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο φαίνεται να ανταλλάζει ένα φιλί με τον αγαπημένο της. Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, το μοντέλο έγραψε: «Όσο πιο καλά γίνεται».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.