Την εμφάνισή της έκανε η Μαρία Βοσκοπούλου στο Ηρώδειο στο πλευρό του Σταμάτη Κρανουνάκη, στο πλαίσιο της παράστασης «Αριστοφάνεια» του συνθέτη Χρήστου Λεοντή. Η μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο, ανάμεσα στο κοινό για να την απολαύσει.
Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στα social media, όπου και δημοσίευσε φωτογραφίες από το συγκεκριμένο βράδυ, ενώ εξέφρασε και την υπερηφάνεια της για την κόρη της και τα βήματα που κάνει.
Η Μαρία Βοσκοπούλου ακολουθεί την καριέρα της μητέρας της και ασχολείται με την υποκριτική. Συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας Χρόνια».
Στην ανάρτηση που έκανε η Άντζελα Γκερέκου για εκείνη, έγραψε: «Χθες, μια μοναδική βραδιά! Αριστοφάνεια του σπουδαίου Χρήστου Λεοντή! Όλοι οι συμμετέχοντες μοναδικοί όπως κ οι μαθητές του Θεάτρου Τέχνης που μας εντυπωσίασαν! Για μένα όμως ήταν μια επιπλέον συγκινητική βραδιά! Μαζί με παιδιά του Θεάτρου Τέχνης και η κόρη μου Μαρία! Πρώτη της εμφάνιση και μάλιστα στο Ηρώδειο με τόσο σπουδαίους καλλιτέχνες!!! Μαράκι μου, συνέχισε να ακολουθείς την καρδιά σου και όσα αγαπάς! Ήσουνα υπέροχη! Απλή κι ουσιαστική! Είμαι περήφανη για σένα! Για όλα! Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά! Είσαστε ολοι καταπληκτικοί!!!».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.