Όπως αναφέρει στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου απολαμβάνει όσα ζει στη Μαλδίβες «χαμένη κάπου ανάμεσα στον ήχο των κυμάτων και τη σκιά από τους φοίνικες».
«Η ηρεμία βασιλεύει εδώ» κατέληξε στην ανάρτησή της για τις διακοπές στις Μαλδίβες η Ελένη Χατζίδου.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.