Ο Άγγελος Μπράτης επιστρέφει στον νέο κύκλο του GNTM, επιβεβαιώνοντας σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουνίου. Ο σχεδιαστής που συμμετείχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ως κριτής από το 2018 μέχρι το 2022, διευκρίνισε, ότι αν και το πρότζεκτ του είναι γνώριμο, πέρασε από το δοκιμαστικό. Ο ίδιος μάλιστα επέλεξε να φερθεί σαν να μην έχει γνώσεις για το GNTM.
Πιο αναλυτικά, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», την Παρασκευή 16 Μαΐου: «Είναι εντελώς επίσημο. Ξεκινάμε τα γυρίσματα στις αρχές Ιουνίου. Σήμερα έλαβα και το πρόγραμμα των γυρισμάτων. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είναι ο Έντι Γαβριηλίδης και ο Λάκης Γαβαλάς, έχουμε ήδη πολύ ωραία χημεία μεταξύ μας και περνάμε πολύ ωραία».
Ο σχεδιαστής εξήγησε ότι χρειάστηκε να περάσει από δοκιμαστικό για να εξασφαλίσει τη θέση του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. «Πήγα σε τρία δοκιμαστικά και συμπεριφερόμουν σαν να μην ξέρω τίποτα και σαν να είναι η πρώτη μου φορά. Έκανα δοκιμαστικά με πάρα πολλούς. Μ’ αρέσει να με εξετάζουν ξανά για να δουν αν ταιριάζω με τους υπόλοιπους και αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Να δούμε αν έχει ενδιαφέρον, αν είναι φρέσκο. Δεν θα ήθελα να είμαι σαν τον παλιό Άγγελο, θα ήθελα να είμαι σαν τον καινούργιο», επισήμανε.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.