Στη στρατηγική που ακολουθεί στο «Survivor» αναφέρθηκε ο Μιχάλης Σηφάκης, εξηγώντας πως προκειμένου να κερδίσει στο παιχνίδι θα ψηφίσει ακόμα και τον καλύτερό του φίλο.
Μετά την ήττα των Επαρχιωτών το βράδυ της Τρίτης 31 Μαρτίου στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Μιχάλης Σηφάκης έκανε δηλώσεις στην κάμερα, τονίζοντας ότι όσο περνάει ο καιρός μειώνονται οι επιλογές σχετικά με τις δυνατότητες ψηφοφορίας. Ο παίκτης, που όπως είπε, αποσκοπεί στη νίκη, δεν έχει συναισθηματισμούς όταν πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού.
Πιο αναλυτικά, ο Μιχάλης Σηφάκης ανέφερε: «Κανείς δεν γουστάρει να χάνει και ειδικά εγώ. Επιλογές έχω όμως, αν χάσουμε, και να μην είχα, θα βρω επιλογές. Έχω έρθει για να βγω πρώτος και για να βγω πρώτος πρέπει να ψηφίζεις και καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί να ψηφίσεις και τον καλύτερο σου φίλο. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αμιγώς γυναικεία διαδικασία η ψηφοφορία. Αυτή τη στιγμή δεν είναι για πολλά ρίσκα, τα κουκιά είναι μετρημένα».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.