Λίτσα Πατέρα για Βέφα Αλεξιάδου: Η ψυχούλα της θα είναι πολύ ευχαριστημένη γιατί θα πάει να βρει τις κόρες της και τον άντρα της
Η γνωστή μαγείρισσα πέθανε σε ηλικία 91 ετών
Η Λίτσα Πατέρα μίλησε για τη Βέφα Αλεξιάδου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.
Πιο συγκεκριμένα, η αστρολόγος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και ανέφερε ότι παρά τη λύπη της για την απώλεια της γνωστής μαγείρισσας, πιστέυει ότι η ψυχή της θα είναι ευτυχισμένη γιατί θα συναντηθεί ξανά με τις κόρες της και τον άντρα της, που έχουν φύγει από τη ζωή.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5v702i5m5c1)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Έχω την αίσθηση, πέρα από τη λύπη μου ότι δεν θα ξαναδώ τη Βέφα, που ζήσαμε τόσα μαζί, ότι η ψυχούλα της θα είναι πολύ ευχαριστημένη γιατί θα πάει να βρει τις κόρες της και τον αγαπημένο της άντρα. Είχε τόση δύναμη, τόση θέληση και τόση αγάπη γι’ αυτό που έκανε και μαζί με το φαγητό που μας τάιζε, μας χάριζε και όλη αυτή την καλοσύνη που είχε μέσα της».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Να είναι ευλογημένη η ψυχούλα σου, να βρεις τα παιδάκια σου και τώρα θα ζήσουν οι ψυχές σας κοντά και θα ηρεμήσεις Βέφα μου».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή