Η γνωστή μαγείρισσα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.
Η Βέφα Αλεξιάδου είχε εγκατασταθεί μόνιμα στη Χαλκιδική. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της πως το σπίτι που κατοικούσε τα τελευταία χρόνια είναι ό,τι απέμεινε από όλη την περιουσία της, την οποία ξόδεψε στα νοσοκομεία με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
Όταν ο Γιώργος Λιάγκας έκανε γνωστή την είδηση στο «Πρωινό», ο μάγειρας της εκπομπής, Αλέξανδρος Παπανδρέου ξέσπασε σε λυγμούς.
Ο σεφ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στους συνεργάτες του: «Μη δείχνετε τον Αλέξανδρο, σας παρακαλώ», ενώ σημείωσε πως αυτή ήταν μια από τις πιο δύσκολες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς