Survivor 2024: Ο… ωραίος και μοιραίος και ο τρίτος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Ο… ωραίος και μοιραίος και ο τρίτος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Οι κατηγορίες των Κόκκινων για τον Φάνη, ο Superman, η κατσαρίδα,  τα ελληνικά της Νεφισέ και η μάχη για την 3η ασυλία

MixCollage-22-May-2024-01-43-AM-2988
Στα μπλε έχει αρχίσει και βάφεται η αρένα των μονομάχων, με τον Ντάνιελ Νούρκα για γίνεται ο 3ος παίκτης των μπλε που βγαίνει στον τάκο μετά τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τη Δώρα Νικολή. Βέβαια το σκορ της 20ης εβδομάδας του Survivor 2024 είναι 2-1 υπέρ των Κόκκινων, με τον Χριστόφορο Ταξίδη να είναι ο μοναδικός παίκτης – για την ώρα – από την ομάδα της Κατερίνας Δαλάκας που θα συμμετέχει στη μονομαχία παραμονής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η οποία ούτε αυτή την Πέμπτη (23/5) θα έχει αποχώρηση. Θυμίζουμε πως η Δώρα Νικολή βρίσκεται στον τάκο από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και ως παίκτρια των κόκκινων ηττήθηκε στους αγώνες, όμως έχει τη δεύτερη ευκαιρία της και θα προσπαθήσει να την αξιοποιήσει τώρα με τη μπλε μπαντάνα στο χέρι.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (21/5) ο Χριστόφορος Ταξίδης μίλησε για την απόφαση της ομάδας του να τον ρίξει στη μάχη της παραμονής παρά τον τραυματισμό του. Ο παίκτης των Κόκκινων έβαλε στο στόχαστρο τον Φάνη Μπολέτση, επικρίνοντας τη στάση που κράτησε απέναντι στην ψήφισή του, καθώς όπως υποστηρίζει, προσπαθεί να προκαλέσει ρωγμές στην ομάδα.

«Δεν πέφτω κι απ’ τα σύννεφα που ψηφίστηκα στο χθεσινό Συμβούλιο. Οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι μόνο δύο: εγώ και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Ο Γκιουλέκας και η Κατερίνα εξαιρούνται προς το παρόν από την ψηφοφορία. Στα στατιστικά την τελευταία εβδομάδα είμαστε πάνω-κάτω στα ίδια, είμαστε λίγο ντεφορμέ. Ο τραυματισμός μου δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο για την ομάδα. Και ο Γιώργος είναι τραυματισμένος και έχει κάποιες ενοχλήσεις. Οπότε στάθηκαν στη λεπτομέρεια και ψηφίστηκα εγώ. Όλα καλά. Όσον αφορά την τοποθέτηση του Φάνη για την ψήφισή μου, που λέει ότι οι Κόκκινοι έκαναν ολόκληρη κατακραυγή απέναντι στη Δώρα και τώρα ξαφνικά ψηφίζουν εμένα. Αυτό δεν ισχύει, πάλι προσπαθεί να βγάλει θέμα από εκεί που δεν υπάρχει», σχολίασε ο παίκτης των Κόκκινων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fj4zvtjmpd)
Κλείσιμο


«Εγώ ποτέ δεν έχω ζητήσει από κάποιον να μην με ψηφίσει επειδή είμαι τραυματισμένος. Σκέφτομαι ότι μάλλον είναι χαζοί και δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά ή το κάνουν εσκεμμένα για να δημιουργήσουν τριβές στην ομάδα, που αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Εγώ εξέφρασα την άποψη και το παράπονό μου προς το πρόσωπό της και συμφώνησαν και οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Οπότε ο Φάνης φάσκει και αντιφάσκει πάλι», ξεκαθάρισε ο 23χρονος παίκτης του Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fjg61tve7t)


Ο παίκτης της μπλε ομάδας κατηγορήθηκε από τους αντιπάλους του πως με τα σχόλιά του προσπαθεί να τραβήξει πάντα την προσοχή, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπολογίζει σοβαρά τα flag races του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fjiiaxsim1)


«Κατηγορήθηκα κιόλας ότι δεν μπαίνω με σοβαρότητα στα flag race. Πρέπει να σκέφτομαι και λίγο ότι δεν είμαι ο Superman», απάντησε στις κατηγορίες ο Φάνης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fjndb7l3o1)


Ωστόσο ο Ντάνιελ φρόντισε να κάνει τον Φάνη να... πετάξει σαν τον Superman όταν άρχισε να του φωνάζει πως μια κατσαρίδα τον πλησιάζει. Οι συμπαίκτες του άρχισαν να γελάνε με τα ουρλιαχτά του Φάνη, ο οποίος θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω τρομάζοντας τον Σταμάτη Ταλαδιανό την ώρα που κοιμόταν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fjozby8d8p)


Οι 8 Έλληνες survivors συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για την 3η ασυλία και έπρεπε να τρέξουν σε flag race για να επιλέξουν τους Τούρκους συμπαίκτες τους, οι οποίοι όμως είχαν δύο ηχηρές απουσίες. Ο Ogeday κι η Nagihan έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών, με τους Έλληνες παίκτες να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για την κατάστασή τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fk6o03avip)


Μετά από τον πρόλογο που έκανε ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε το flag race για τη νέα σύνθεση των ομάδων. Οι κόκκινοι πήραν το run κι έτσι επέλεξαν πρώτοι από τους all star παίκτες. Ανάμεσα στις επιλογές τους ήταν κι ο Ozgur που βρέθηκε για πρώτη φορά με την κόκκινη μπαντάνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1flfavy1jqp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1flgwynuuc9)


Ο αγώνας ήταν ντέρμπι που κρίθηκε στο τέλος και στα best off. Ο Γκιουλέκας κόντρα στον Φάνη έκανε το 10-9, ο Χριστόφορος πήγε το σκορ στο 11-10 και η Κατερίνα Δαλάκα νίκησε για ένα τοτέμ τον Φάνη Μπολέτση με αποτέλεσμα να γράψει το τελικό 12-9 και να χαρίσει την ασυλία στην ομάδα της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fliudu94ll)


Ο Φάνης ήταν ο "μοιραίος" παίκτης για τους Μπλε μη καταφέρνοντας να πάρει αρκετούς πόντους στους οποίους βρισκόταν μια ανάσα από το να τους κατακτήσει, με τον ίδιο να ζητά συγγνώμη από τους συμπαίκτες του.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Δεν είχα την ψυχραιμία στο τελευταίο τοτέμ. Είναι ανικανότητα δική μου. Κρίθηκε από τα δικά μου χέρια η ασυλία, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά», είπε ο παίκτης των Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1flupgyey49)


Οι Τούρκοι παίκτες μίλησαν για την εμπειρία του με τους Έλληνες με την Νεφισέ να αποθεώνει τον Φάνη. «Είναι πολύ όμορφος ο Φάνης» είπε η Τουρκάλα παίκτρια στα ελληνικά και ευχήθηκε να σηκώσει το κύπελλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fm5wb2eb41)


Στο Συμβούλιο του Νησιού, Κόκκινοι και Μπλε έκαναν τον απολογισμό του αγώνα της 3ης ασυλίας και των επιλογών για τον σχηματισμό των δύο ομάδων, με τους μπλε να τονίζουν πως ήταν σημαντικό το ατού των κόκκινων να διαλέξουν πρώτοι από τους Τούρκους παίκτες, ενώ στάθηκαν και στην επιρροή που ασκεί η παρουσία του Ozgur.

Η Δώρα δέχτηκε πειράγματα από τους συμπαίκτες της για να αλλάξει η αντίδρασή της όταν αγωνίζεται με την Κατερίνα Δαλάκα, ενώ σχολιάστηκε και η αστοχία του «μοιραίου», όπως τον αποκάλεσε ο Γιώργος Λιανός και «ωραίου», σύμφωνα με την Νεφισέ, Φάνη, που έκρινε το αποτέλεσμα της 3ης ασυλίας.

Στην κάλπη οι επιλογές δεν ήταν πολλές για τους Μπλε, με τον Ντάνιελ Νούρκα για ψηφίζεται ο 3ος μονομάχος για αυτή την εβδομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fiu16wwhm9)




Ειδήσεις σήμερα:

Singapore Airlines: Επιβάτης περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε στον αέρα – Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες

Ραϊσί: Χαμός στο Twitter με τη θεωρία για τον πιλότο του ελικοπτέρου και πράκτορα της Μοσάντ ονόματι... «Έλι Κόπτερ»

Λαμία: Τέλος τα σχολικά γεύματα από την «Γιαννίτσης Group» μετά τις καταγγελίες για μαζική τροφική δηλητηρίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης