Survivor 2024: Αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και αποκάλυψε ποιους θέλει στον τελικό - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και αποκάλυψε ποιους θέλει στον τελικό - Δείτε βίντεο

Τα σχόλια για την υποψηφιότητα της Δώρας, τα δάκρυα για το έπαθλο επικοινωνίας, η συντριπτική ήττα και η μονομαχία παραμονής

MixCollage-10-May-2024-02-24-AM-190
Με την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και τους Μπλε να γνωρίζουν την μεγαλύτερη ήττα τους από την έναρξη του Survivor 2024 έκλεισε η 18η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η παίκτρια των Κόκκινων που βρέθηκε στον τάκο μαζί με την συμπαίκτριά της Δώρα Νικολή και τους «μπλε» Σταυρούλα Χρυσαειδή και Σταμάτη Ταλαδιανό δεν τα κατάφερε στην μονομαχία παραμονής και έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα πλουσιότερη κατά 126.000 ευρώ, αφού η αμοιβή της με βάση το συμβόλαιό της με την Acun Medya ήταν 7.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15glud6py9d)


Το επεισόδιο της Πέμπτης (8/5) ξεκίνησε με τους Μπλε να σχολιάζουν την υποψηφιότητα της Δώρας Νικολή και το γεγονός ότι παρότι χαρακτήρισε άδικη την ψηφοφορία της ομάδας της στο τέλος υποστήριξε την Κατερίνα Δαλάκα.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15brzww8k89)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15c3wacwuht)


Οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να αναμετρηθούν για το έπαθλο της επικοινωνίας που ήταν δύο ηχητικά από συγγενείς. Όπως ήταν φυσικό οι survivors δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυα συγκίνησής τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15cmjw3dy3t)


Νικητές του επάθλου αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι με το συντριπτικό 10-2 που ήταν και η μεγαλύτερη ήττα που γνωρίζουν οι Μπλε από την αρχή του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15e80c4fz6x)


Η συντριπτική ήττα που υπέστη η Μπλε Ομάδα και το γεγονός ότι έχασαν την ευκαιρία να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα έκανε τους παίκτες να λυγίσουν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15eyxu0f4vl)


«Το σκορ ήταν βαρύ, σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά, εγώ δεν θα το ‘βρισκα στον στόχο ακόμα και τώρα να συνέχιζα», είπε μετά το τέλος του αγώνα η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15ezimigq6h)


«Αν θέλεις να στείλεις εσύ ένα μήνυμα σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, εγώ μπορώ να σε βοηθήσω. Μαμά Κατερίνα, θυμάμαι καλά; Να ξέρεις ότι σε θέλει δυνατή», της είπε ο Γιώργος Λιανός, με την παίκτρια του Survivor να ξεσπά σε κλάματα.

«Η αλήθεια είναι ότι η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που μου έχει μάθει πάρα πολλά. Μεγαλώνοντας τρία παιδιά, με έκανε πάρα πολύ δυνατή, να αντέχω. Προφανώς κάποιες φορές λυγίζω κι εγώ και δεν θέλουν να με βλέπουν έτσι», εξομολογείται η Σταυρούλα Χρυσαειδή με δάκρυα στα μάτια.

«Έχει περάσει τόσα πολλά αυτός ο άνθρωπος και δεν της άξιζαν ούτε τα μισά. Σίγουρα με καταλαβαίνει όταν κι εγώ δεν είμαι καλά εδώ, ξέρω ότι αγχώνεται. Ξέρει ότι αντέχω το τετραπλάσιο, ειδικά όταν αγχώνομαι και δεν είμαι καλά. Να ξέρει ότι όλα θα πάνε καλά.

Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου, σε απίστευτο βαθμό. Από όλες τις φορές που έχω μπει, οι δυσκολίες εδώ στο Survivor με έχουν κάνει πιο δυνατή αλλά και πιο ευαίσθητη. Κάποιες φορές θέλεις μία αγκαλιά, να πεις έναν λόγο. Κάποιες φορές κουράζεσαι να είσαι δυνατός αλλά πρέπει να βρω το κουράγιο», παραδέχεται η παίκτρια των Μπλε ιδιαίτερα συγκινημένη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15f31b5v3d5)


Οι Κόκκινοι από την άλλη δάκρυσαν όταν άκουσαν τα μηνύματα των αγαπημένων τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15fo09xvx0h)


Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν ξανά στο στίβο μάχης για να παρακολουθήσουν την μονομαχία παραμονής μεταξύ των Σταυρούλας Χρυσαειδή, Ασημίνας Χατζηανδρέου, Σταμάτη Ταλαδιανού και η Δώρας Νικολή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15fyazak9gx)


Τα ζευγάρια όπως κληρώθηκαν ήταν η Ασημίνα με τη Σταυρούλα και ο Σταμάτης με τη Δώρα. Ενώ ο τελικός στόχος που κληρώθηκε ήταν αυτός με του 5 άξονες με κρίκους.

Η πρώτη μονομαχία ξεκίνησε ανάμεσα στην Σταυρούλα και την Ασημίνα. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν αυτή που εξασφάλισε πρώτη την παραμονή της στο Survivor 2024 με 4-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15gaxwlr855)


Από τη δεύτερη μονομαχία η Δώρα Νικολή κατάφερε να επιστρέψει ασφαλής στον πάγκο της κόκκινης ομάδας επικρατώντας επίσης με 4-0 του Σταμάτη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15gcw44qjvd)


Η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στον Σταμάτη Ταλαδιανό και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τελικά ο Σταμάτης κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15gei4vljzt)


«Ήρθε η στιγμή μου, μου αρέσει το νούμερο 10, είναι το 10 το καλό. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες έβρισκα ξανά τον εαυτό μου στο παιχνίδι, επέστρεφα αγωνιστικά. Γυρνάμε στο σπίτι μας και στην κανονική μας ζωή», τόνισε η παίκτρια των Κόκκινων.

«Από σήμερα δεν αφήνω καμία στιγμή να πάει χαμένη. Έχασα το Πάσχα με τους ανθρώπους μου, με τη γιαγιά μου και δεν θέλω να χάσω άλλες στιγμές», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15glud6py9d)


«Θα ήθελα στην τελική δυάδα Γκιουλέκα-Δαλάκα και την κούπα να την πάρει η Δαλάκα. Θα είμαι εκεί για να φωνάζω για εκείνην. Θα είναι στίβος μάχης απ’ όσο ξέρω, οπότε δεν τη φοβάμαι. Έχουμε έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα φέτος», δήλωσε κατά την αποχώρησή της από το Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15gpr4u19p5)


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του

Η πορεία του εμβολίου της AstraZeneca μέχρι την απόσυρσή του - Τι λένε οι ειδικοί και τι υποστηρίζει η εταιρεία

Γιατί οι Κινέζοι χάκερ κλέβουν προσωπικά δεδομένα - Πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης