Survivor 2024: Κλείδωσε η τετράδα των μονομάχων, έρχεται ελληνοτουρκικός αγώνας - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Κλείδωσε η τετράδα των μονομάχων, έρχεται ελληνοτουρκικός αγώνας - Δείτε βίντεο

Η ιεραρχία των Κόκκινων, τα κλάματα της Ασημίνας, το...έπος Μαρτίκα, τα παιχνίδια της Καραϊβικής και η μάχη για την 4η ασυλία

MixCollage-02-May-2024-02-09-AM-8631
Δύο "Κόκκινοι" και δύο "Μπλε" καλούνται να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο την 17η εβδομάδα του Survivor 2024, με την ομάδα της Δαλάκα να ισοφαρίζει σε 2-2 την ομάδα της Σταυρούλας. Τελευταία που βγήκε στον τάκο ήταν η Αναστασία Τσέρου η οποία μαζί με τον συμπαίκτη της Θοδωρή Τουρκογεώργο και τους αντιπάλους Ασημίνα Χατζηανδρέου και Γιώργο Παπαχαραλάμπους θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Πριν τη μονομαχία θα διεξαχθεί και ελληνοτουρκικός αγώνας, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (1/5) οι survivors σχολίασαν την απόφαση των Κόκκινων να ρίξουν την Ασημίνα Χατζηανδρέου στον τάκο με τους περισσότερους να την κρίνουν λογική και αναμενόμενη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0yiow9suv3t)

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0yipqdndsd5)


Από την πλευρά της η 3η υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε στο... θέατρο που έπαιξαν οι Μπλε στο συμβούλιο όταν ανακοινώθηκε πως η Ασημίνα είναι η τρίτη υποψήφια και υποστήριξε πως η μονομαχία θα την βγάλει ακόμα πιο δυνατή σημειώνοντας πως η λέξη Survivor της ταιριάζει απόλυτα και αν αποχωρήσει θα είναι σοβαρή απώλεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0yitbfazc2h)


Οι Μπλε σχολίασαν και τις ηγετικές ικανότητες της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor, η οποία φαίνεται να κρατάει τα ηνία των Κόκκινων.

«Στην Κόκκινη ομάδα υπάρχει ξεκάθαρα μία ιεραρχία. Από την αρχή είχαμε καταλάβει ότι μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας όταν είναι να αναλάβουν μία απόφαση, την παίρνει η Κατερίνα. Από τη μία είναι λογικό γιατί έχει την εμπειρία και έχει έρθει 4 φορές στο Survivor. Είναι φανταστική παίκτρια, τα λέει σταράτα και ο λόγος της μετρά από την άποψη ότι αυτό που έχει να σου πει θα στο πει. Δεν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της. Τα περισσότερα παιδιά ακολουθούν και τη στρατηγική της και τον τρόπο σκέψης της. Θέλω να δω τι θα γίνει όταν θα είναι ατομικό το παιχνίδι» είπε ο Φάνης Μπολέτσης.

«Εδώ και πολύ καιρό η αρχηγός της Κόκκινης ομάδας είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Ό,τι πει η Κατερίνα γίνεται και θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σωστό και κάποιες όχι. Τα παιδιά την έχουν επιλέξει και το έχω δει με την Δώρα, η οποία τη θεωρεί σαν μάνα που προσέχει τα παιδιά της. Δεν συμφωνώ με αυτά τα σχόλια, παρόλα αυτά είναι επιλογή της Κόκκινης ομάδας να την έχουν αρχηγό» ανέφερε από τη μεριά του ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0yirnznabbl)


Πριν τον αγώνα για την 4η ασυλία οι δύο ομάδες έπαιξαν στα παιχνίδια της Καραϊβικής και το «Πες το αλλιώς» με τους Μπλε να κερδίζουν με 5-4 τα τσιζκέικς με μπισκότο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0yjebizi4ih)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0yk5t3y6v4h)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ykf3ydzm1l)


Αν και η ζάχαρη θα έπρεπε να είχε δώσει ενέργεια στους Μπλε, στο στίβο μάχης οι Κόκκινοι φάνηκαν πιο πεινασμένοι για τη νίκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0yl8zsgoptd)


Οι δύο ομάδες μέχρι το 4-4 πήγαν χέρι-χέρι, όμως η Δαλάκα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και με 4 νίκες βοήθησε τους Κόκκινους να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Φάνης φαινόταν να παλεύει μόνος του για τους Μπλε καθώς δεν είχε και τη βοήθεια της Σταυρούλας που έμεινε για ακόμα μια μέρα στον πάγκο.

Στο 6-5 υπέρ των Κόκκινων ο Θοδωρής θα μπορούσε να ισοφαρίσει όμως ο τραυματισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου, έφερε τη Δώρα απέναντι του και έτσι οι Κόκκινοι έκαναν το 7-5. Η Ασημίνα, η οποία έπεσε και χρησιμοποίησε το τραυματισμένο χέρι της για να στηριχτεί, ξέσπασε σε κλάματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τον Γιώργο Λιανό να εκφράζει τις ανησυχίες του για το κατά πόσο αυτό θα παίξει ρόλο στη μονομαχία παραμονής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ylws16kblt)


Τη νίκη στην 4η ασυλία πήραν οι Κόκκινοι με 12-6 με τη Δαλάκα να φέρνει τον τελευταίο πόντο για την ομάδα της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ymf6lcwms1)


Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι από τη στιγμή που οι ασυλίες ισοφαρίστηκαν ο αγώνας επάθλου θα είναι ιδιαίτερος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0yni2e7b9f5)


«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Έγινε το 2-2 στις ασυλίες άρα καμία ομάδα δεν έχει προβάδισμα. Ο τελευταίος αγώνας θα είναι ιδιαίτερος. Κανονικά θα παίζατε αύριο, όμως αποφασίσαμε να υπάρχει ξεκούραση γιατί στον αγώνα που θα πάμε θα πρέπει να είμαστε δυνατοί. Ο τελευταίος αγώνας της εβδομάδας θα είναι ένας μεικτός αγώνας Ελλάδας - Τουρκίας. Θα σας εξηγήσουμε τους κανόνες. Το φετινό τουρκικό Survivor είναι All Star. 4 από τους παίκτες έχουν σηκώσει κούπα. Σε αυτόν τον αγώνα θα είναι και ο Ατζούν, οπότε καταλαβαίνετε ότι το έπαθλο θα είναι πάρα πολύ μεγάλο, εμπειρία ζωής...», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του Survivor θυμήθηκε και το ... έπος Μαρτίκα, όταν η Ασημίνα τον ρώτησε αν θα είναι μεικτά τα ματσαρίσματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0yn44gbhy1t)


Σε ότι αφορά στην ψηφοφορία των Μπλε, από την κάλπη βγήκε το όνομα της Αναστασίας Τσέρου με 5 ψήφους, γεγονός που σημαίνει ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Θοδωρή, που είναι συμπαίκτες και την Ασημίνα με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους από τους "Κόκκινους".

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ynq01ct6kh)


"Το περίμενα. Το είχαμε συζητήσει με τα παιδιά. Δίκαιο μου φαίνεται, έχω πέσει αγωνιστικά. Δεν έχουμε και πολλές επιλογές, δεν το συζητάμε καν. Είμαι έτοιμη, θα πάω στην μονομαχία και αν είμαι καλά αγωνιστικά θα επιστρέψω πίσω στην καλύβα" ήταν το σχόλιο της Αναστασίας.





Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η 44χρονη που έπαθε ανακοπή στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στο παιδί της

30 χρόνια χωρίς τον Άιρτον Σένα - Πώς το δυστύχημά του έφερε επανάσταση στους κανόνες ασφαλείας της Formula 1


Υπουργείο Ναυτιλίας: Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης