Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο: Είμαι καλά και είμαι χαρούμενη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο: Είμαι καλά και είμαι χαρούμενη

Ο Νίκος αγαπά πάρα πολύ τη μουσική, ακούει αμέτρητες ώρες, πολύ παραπάνω από μένα, δήλωσε η τραγουδίστρια

sirigos-zouganeli
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, την καριέρα της και άλλα, σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση.

Με αφορμή τη συναυλία που έδωσε στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό, η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time».

Αρχικά, για τη συναυλία που έδωσε για τα παιδιά που έχουν βαριές μορφές αναπηρίας, η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ζούμε σε μια εποχή που κυριαρχεί η σκληρότητα και η βιαιότητα. Είναι ευχάριστο να συμβαίνουν και άλλα πράγματα, παράλληλα, και να προβάλλονται το ίδιο, για να θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0o0wo795jc1)
Κλείσιμο

Για το αν η δημοσιότητα έχει αλλάξει ή όχι τη ζωή της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε: «Φυσικά, 100%! Για μένα, η αναγνωρισιμότητα και η ένδειξη αγάπης είναι πάρα πολύ σημαντικές, δεν τις θεωρώ καθόλου αυτονόητες. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μου συμβαίνουν. Βέβαια, αυτό ακολουθεί και κάποια πράγματα που είναι έξω από την ιδιοσυγκρασία μου… Όμως, προσπαθώ να παίρνω μια βαθιά ανάσα και να λέω όχι και να είμαι όσο πιο γήινη και φυσική είμαι και το έχω καταφέρει».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και την προσοχή που συγκεντρώνει, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή, δεν με ενοχλούν. Τι να με ενοχλεί; Έτσι κι αλλιώς δεν τα διαβάζω, δεν είναι του γούστου μου. Πόσο μάλλον όταν αφορούν εμένα. Τώρα η λέξη "ενόχληση" είναι λίγο υπερβολική».

Στη συνέχεια, για τη φάση την οποία διανύει αυτή τη στιγμή στη ζωή της, τόνισε: «Είμαι καλά και είμαι χαρούμενη. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη σε αυτό που κάνω και αφιερώνω πάρα πάρα πολύ χρόνο σε αυτό. Είμαι εργασιομανής και μπαίνω με τα μούτρα όταν μπαίνω κάπου. Οπότε, το να νιώθω ότι στην προσωπική μου ζωή υπάρχει ισορροπία, κατανόηση και σεβασμός και σεβασμός και στους χρόνους μου και στη διάθεσή μου σε αυτό που κάνω, είναι πολύ σημαντικό, οπότε ναι είμαι καλά».

Για την ομοιότητα που έχει με τον σύντροφό της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σημείωσε: «Ο Νίκος αγαπά πάρα πολύ τη μουσική, ακούει αμέτρητες ώρες, πολύ παραπάνω από μένα. Ακούει πάρα πολύ μουσική. Και του αρέσει να γράφει στίχους».

Τέλος, για το τραγούδι που θα μπορούσε να είναι το soundtrack του καλοκαιριού της, επέλεξε τη διασκευή που έκανε με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη «Ροκ μπαλάντα» της Χαρούλας Αλεξίου.


Ειδήσεις σήμερα:

H αποκαλυπτική φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι: Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο

Λόρδος Βύρωνας: Η μυθιστορηματική ζωή του μεγάλου Βρετανού Φιλέλληνα που πέθανε πριν 200 χρόνια


Νέα γκάφα Μπάιντεν: Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης