Ορλάντο Μπλουμ για Κέιτι Πέρι: Την ερωτεύτηκα γιατί παρέμεινε «το κορίτσι από τη Σάντα Μπάρμπαρα», ενώ η μουσική της έπαιζε παντού

Ορλάντο Μπλουμ για Κέιτι Πέρι: Την ερωτεύτηκα γιατί παρέμεινε «το κορίτσι από τη Σάντα Μπάρμπαρα», ενώ η μουσική της έπαιζε παντού

Ο ηθοποιός εξήγησε πως τόσο ο ίδιος, όσο κι η αγαπημένη του δεν ξεχνούν από πού προέρχονται και τι πέρασαν για να τα καταφέρουν

orlando-mploum
Ο Ορλάντο Μπλουμ μίλησε για τη σχέση του με την Κέιτι Πέρι και εξήγησε πως παρά τα διάσημα ονόματά τους και τη θέση τους στη σόουμπιζ, σαν ζευγάρι επιδιώκουν μια «κανονική ζωή».

Μιλώντας στο podcast «What Now?», ο Χολιγουντιανός ηθοποιός σχολίασε ότι θέλουν μια ζωή με «ειρήνη και κανονικότητα», ενώ τόνισε πως η απλότητα της αγαπημένης του, ήταν αυτή που τον «κέρδισε».

«Επιδιώκουμε μια ζωή με σκοπό, ειρήνη και κανονικότητα. Αυτό που ερωτεύτηκα στην Κέιτ μεταξύ άλλων, ήταν το γεγονός ότι ενώ η μουσική της έπαιζε παντού, εκείνη παρέμεινε η Κάθριν. Αυτό το κορίτσι από τη Σάντα Μπάρμπαρα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.


Κλείσιμο
Ανέφερε επίσης, πως δεν μιλάει για τη λαμπερή πλευρά του Μοντεσίτο, αλλά για την πλευρά της Σάντα Μπάρμπαρα, την οποία και λίγοι ξέρουν.

«Έχουμε και οι δύο κατανόηση, θυμόμαστε από πού ήρθαμε, τι δουλειά έχουμε ρίξει για να τα καταφέρουμε, τι έπρεπε να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Εξελισσόμαστε», ανέφερε.

Όσο για την αποχή τους από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς είναι ένα ζευγάρι που προτιμά να κρατά ιδιωτική την προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά».


Πρόσθεσε επιπλέον: «Επειδή έχουμε αυτές τις καριέρες και ζωές, καμιά φορά λες ότι είναι η μοίρα σου να είσαι μπροστά στα φώτα. Όμως δεν είναι πάντα έτσι. Θα συνεχίζω να είμαι κοντά της και να επιστρέφουμε πάντα μαζί πίσω στην άμμο, χτίζοντας κάστρα».

Τέλος, τόνισε πόσο σημαντικό είναι το ότι η Κέιτι Πέρι τα πηγαίνει τόσο καλά με την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Κερ, αλλά και τον γιο που έχει αποκτήσει μαζί της ο Ορλάντο Μπλουμ, τον Φλιν.

«Μας βοηθά κάθε μέρα να συνεχίζουμε να χτίζουμε στιγμές με τον γιο μου. Δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν τα πήγαιναν καλά. Αλλά είναι "μάστορας" σε αυτό», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης