Κέιτι Πέρι-Ορλάντο Μπλουμ: Κέρδισαν τη δίκη με τον ηλικιωμένο που τους κατηγορούσε ότι τον εκμεταλλεύτηκαν

Κέιτι Πέρι-Ορλάντο Μπλουμ: Κέρδισαν τη δίκη με τον ηλικιωμένο που τους κατηγορούσε ότι τον εκμεταλλεύτηκαν

Ο 83χρονος ισχυριζόταν ότι υπέγραψε το συμβόλαιο πώλησης του σπιτιού του στην ποπ σταρ και τον Ορλάντο Μπλουμ, χωρίς να έχει διαύγεια

keiti_peri_orlando3
Το δικαστήριο του Λος Άντζελες δικαίωσε την Κέιτι Πέρι και τον Ορλάντο Μπλουμ στη διαμάχη για την πολυτελή έπαυλή τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, η οποία ανήκε προηγουμένως σε έναν βετεράνο με αναπηρία.

Ο 83χρονος Καρλ Γουέσκοτ και πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού, «έσυρε» το ζευγάρι στα δικαστήρια, κατηγορώντας τους ότι τον εκμεταλλεύτηκαν όταν υπέργραφε το συμβόλαιο πώλησης του σπιτιού, καθώς δεν ήταν διανοητικά υγιής.

Παρόλα αυτά, ο δικαστής Τζόζεφ Λίπνερ του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας του Λος Άντζελες έκρινε ότι ο Γουέσκοτ δεν είχε ουσιώδη στοιχεία για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι δεν είχε τη διανοητική ικανότητα να συνάψει συμβόλαιο για το ακίνητο, το οποίο το διάσημο ζευγάρι αγόρασε έναντι 14,2 εκατομμυρίων δολαρίων το 2021.

Ο δικηγόρος της Κέιτι Πέρι δήλωσε στο Rolling Stone: «Αυτή η απόφαση είναι πεντακάθαρη. Ο δικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο κ.Γουέστκοτ είχε πλήρη κατοχή των ικανοτήτων του όταν συμμετείχε σε πολύπλοκες διαπραγματεύσεις με πολλά μέρη για να οριστικοποιήσει την επικερδή πώληση του ακινήτου, η οποία του απέφερε τελικά ένα σημαντικό κέρδος.Τα στοιχεία δείχνουν συντριπτικά ότι ο Γουέστκοτ παραβίασε το συμβόλαιο απλώς και μόνο επειδή άλλαξε γνώμη. Αναμένουμε με ανυπομονησία να επιλύσουμε αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης φάσης της δίκης για τη ζημία που έχει οριστεί για τις 13 και 14 Φεβρουαρίου, αν όχι νωρίτερα».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης ζητά την αποπομπή Γεωργιάδη για τις δηλώσεις σχετικά με τα Τέμπη - «Προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων»

Κύπρος: Συνέλαβαν μαφιόζους στα Κατεχόμενα - Ερευνάται αν συμμετείχαν στις δολοφονίες «νονών» σε Λευκωσία και Λεμεσό


Νέα μαρτυρία για τον εφιάλτη της Φαίης στο διαμέρισμα της Κυψέλης: «Ήταν μόνιμα χτυπημένη σε όλο της το σώμα»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης