Αμάντα Μανωλάκου: Ο τρόπος που μου ανακοίνωσαν ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας με σόκαρε

Αμάντα Μανωλάκου: Ο τρόπος που μου ανακοίνωσαν ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας με σόκαρε

Δεν με προετοίμασαν ψυχολογικά, τόνισε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

amantamanolakou3
Η Αμάντα Μανωλάκου, που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», μίλησε για το αυτοάνοσο που έχει, αλλά και το πώς αντέδρασε όταν της το ανακοίνωσαν στο νοσοκομείο.

Η Αμάντα Μανωλάκου πήγε καλεσμένη στο «2night Show» και αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που πήγε στο «My Style Rocks» εξηγώντας παράλληλα, τους λόγους που έπρεπε να αποχωρήσει νωρίς από το παιχνίδι. Στην περιγραφή της ανέφερε, πώς έμαθε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Πιο αναλυτικά, η Αμάντα Μανωλάκου είπε: «Την πρώτη φορά που πήγα ήταν μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στη ζωή μου, όταν έμαθα για το αυτοάνοσό μου. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι δύσκολο. Τα συμπτώματα ήταν ότι εκεί που καθόμουν ένιωθα το ταβάνι να κουνιέται, το ίδιο και όταν ξάπλωνα, μετά έβλεπα το πάτωμα να κουνιέται όταν περπατούσα. Πήγα στο νοσοκομείο και το ανακάλυψα. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη που πιστεύω ότι σε πέντε χρόνια δεν θα υπάρχει η σκλήρυνση κατά πλάκας».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0g8orj2lbq9)

«Ο τρόπος που μου το ανακοίνωσαν στο νοσοκομείο με σόκαρε»
Η ίδια συνέχισε, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της, όταν έμαθε για το αυτοάνοσο που έχει, ενώ τόνισε πως ο τρόπος με τον οποίο της ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο, τη σόκαρε.

«Όταν το έμαθα, με σόκαρε. Ο τρόπος που μου το ανακοίνωσαν στο νοσοκομείο με σόκαρε, δεν με προετοίμασαν ψυχολογικά. Είναι άλλοι άνθρωποι που το θέλουν αυτό, εγώ ήθελα να μου το φέρουν λίγο πιο μαλακά. Τις επόμενες μέρες, οι επόμενοι μήνες, ίσως και τα επόμενα δυο χρόνια, άκουγα ευλαβικά τους γιατρούς μου, δε γκούγκλαρα και ρώταγα τη μητέρα μου και τους γιατρούς μου, αν θα πεθάνω… Το έμαθα στα 30, ήμουν μικρή σε ηλικία, μεγάλη για σκλήρυνση» ανέφερε η Αμάντα Μανωλάκου.

Όσο για τα επαγγελματικά της, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» είπε: «Είχα κάνει μια δική μου επιχείρηση, μετά είδα ότι δε βγαίνουν τα κουκιά σε καμία περίπτωση. Επομένως έγινα full time μαμά. Δεν το μετάνιωσα ποτέ και τώρα που μεγάλωσε ο γιος μου και άνοιξε τα φτεράκια του, άνοιξα κι εγώ ξανά τα δικά μου. Εχω αφήσει τα ναυτιλιακά πίσω για πάντα. Εκτός το να διαβάζω τη "Ναυτιλιακή" δεν έχω κάποια σχέση με τα ναυτιλιακά».

Ειδήσεις σήμερα:

Στο Τζάνειο ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής - Περιπέτεια με τη μεταγωγή του

9 αλλαγές και ανατροπές για την εφορία: Ετοιμοπαράδοτες δηλώσεις, ρυθμίσεις-ανάσα, καταργούνται έγγραφα, βιβλία

Όλα ανοιχτά μετά τις ματσάρες σε Μαδρίτη και Λονδίνο - Η Ρεάλ 3-3 με τη Σίτι, η Άρσεναλ 2-2 με την Μπάγερν - Δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης