Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στα ζευγάρια που είναι στον ίδιο χώρο

Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στα ζευγάρια που είναι στον ίδιο χώρο

Ο ανταγωνισμός δεν είναι πάντα κακό, έχει να κάνει και με τον ίδιο σου τον εαυτό, σχολίασε η ηθοποιός

pantousi-papazisis_84
Η Αναστασία Παντούση μίλησε για το «Το Ναυάγιο», στο οποίο πρωταγωνιστεί, τον σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση, και σχολίασε το γεγονός ότι είναι στον χώρο της υποκριτικής, ενώ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» τη Δευτέρα 8 Απριλίου.

Η ηθοποιός σημείωσε για τη συμμετοχή της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA και τον ρόλο της Ειρήνης τον οποίο υποδύεται: «Φέτος ήταν πολύ πιεσμένο το πρόγραμμα, αλλά κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα. Προσπαθώ να το καταλάβω αυτό το κορίτσι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν έχει δεθεί πάρα πολύ με τον Ορφέα, αυτό την κρατάει μέσα στο σπίτι του Ιπποκράτη, νιώθει την ευγνωμοσύνη του Ιπποκράτη, βαθιά ευγνωμοσύνη. Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά δεν έχει βρει τη δύναμη ακόμα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0eqcnzxzpmx)

Και πρόσθεσε: «Δε νομίζω πως η Ειρήνη πραγματικά έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, πού βρίσκεται, έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι σε ένα σπίτι και ένας άνθρωπος τη φροντίζει. Μου λείπει εμένα η δυναμική γυναίκα, που θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια της».

Για τη συνέχεια της σειράς, η Αναστασία Παντούση αποκάλυψε: «Κάτι θα καταλάβει η Ειρήνη. Ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Κλαίρης, της πρώην γυναίκας του Ιπποκράτη, και η γυναίκα αυτή έχει γράψει τι έχει περάσει μέσα σε αυτό το σπίτι μέχρι να φύγει. Θα τα διαβάσει όλα και πιστεύω ότι θα ξυπνήσει. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη της για τον Ορφέα. Βλέπει κάποια στιγμή ότι ο Ιπποκράτης τον χτυπάει. Την Ειρήνη αυτό τη σοκάρει, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, οπότε δε θα φύγει τόσο εύκολα από αυτό το σπίτι χωρίς το παιδί, γιατί νιώθει ότι δεν είναι καλά με τον πατέρα του».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, τόνισε: «Δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ τα ψέματα. Αν ανακάλυπτα ότι μου λένε ψέματα, θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Σε ένα ζευγάρι πρέπει να βρεθεί η επικοινωνία, να υπάρχει σεβασμός».

Για τον σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση, και το γεγονός ότι ασκούν το ίδιο επάγγελμα σχολίασε: «Υπάρχουν στιγμές που μ’ αρέσει που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο της δουλειάς, που είναι αυτός που είναι, που μπορώ να τον εμπιστευθώ, να μάθω από εκείνον. Μόνη μου θα μπορούσα να είχα πελαγώσει, να μη με καταλαβαίνει κανείς. Πιστεύω ότι υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στα ζευγάρια που είναι στον ίδιο χώρο, είναι της δουλειάς μας. Ο ανταγωνισμός δεν είναι πάντα κακό, έχει να κάνει και με τον ίδιο σου τον εαυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Σπαρτιάτες: Τα τέσσερα σενάρια για την αντικατάστασή τους στη Βουλή

Έκλειψη Ηλίου: Η NASA παρουσιάζει το δρομολόγιο και πώς θα εξελθιχθεί το σπάνιο φαινόμενο – Δείτε βίντεο

Κίνα: Έφτιαξαν τη δική τους Σαντορίνη με 1 δισ. ευρώ - Δείτε βίντεο από το θέρετρο που θυμίζει Οία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης