Αναστασία Παντούση: Ένιωσα πολύ νωρίς ανταγωνισμό στο θέατρο και μάλιστα από άνδρα

Αναστασία Παντούση: Ένιωσα πολύ νωρίς ανταγωνισμό στο θέατρο και μάλιστα από άνδρα

«Την υποκριτική την περίμενα, την ήθελα και δεν σκεφτόμουν τον εαυτό μου να κάνει κάτι διαφορετικό» ανέφερε η ηθοποιός

pantousi
Η Αναστασία Παντούση, που συμμετέχει φέτος στη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», αναφέρθηκε στον ρόλο της και την καριέρα της στην υποκριτική σε συνέντευξη που έδωσε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

Αρχικά, δήλωσε: «Πολλοί με ρωτάνε εάν χαμογελάω λόγω του ρόλου μου στο σίριαλ. Σίγουρα τρέφει κάποια συναισθήματα για τον Πέτρο η Ειρήνη, διαφορετικά από τον Ιπποκράτη. Η Ειρήνη νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα με τον Πέτρο. Σε σχέση με την πρόταση γάμου έχει μπερδευτεί διότι θα δούμε ότι θα δει τις εξετάσεις του πατέρα της και αυτό την ταρακουνάει. Για τον πατέρα της η Ειρήνη θα έκανε πολλά. Μήπως η απόφαση εάν θα παντρευτεί τον Ιπποκράτη ίσως να είναι για να κάνει ευτυχισμένο τον πατέρα της; Δεν ξέρουμε εάν θα πεθάνει ο πατέρας της».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cydn8fu4vha9)

Και πρόσθεσε: «Η Ειρήνη έχει έρθει κοντά με το παιδί και είναι σαν οικογένεια αλλά το τι λέει η καρδιά της είναι άλλο. Δεν καταλαβαίνει ακόμα την τοξικότητά του Ιπποκράτη, έχει δει όμως, κάποια σκοτεινά σημάδια του. Ο Πέτρος με την Ειρήνη έχουν ζήσει μία σημαντική στιγμή της ζωής τους μαζί και εκείνος την έσωσε».

Σχετικά με τα γυρίσματα της σειράς, περιέγραψε: «Στα γυρίσματα ένιωσα έναν πανικό. Έπρεπε να βουτήξουμε από ψηλά στη πισίνα και βρέθηκα να λέω ‘’δεν μπορώ’’. Με έπιασε πανικός να βγω στην επιφάνεια. Είχα μπλεχτεί με κάτι αγκίστρια στο τελευταίο γύρισμα. Είχε μπλεχτεί το χέρι με το πόδι μου αλλά φορούσα σωσίβιο».

Για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική σχολίασε: «Εγώ αυτό ήθελα να κάνω. Την υποκριτική την περίμενα, την ήθελα και δεν  σκεφτόμουν τον εαυτό μου να κάνει κάτι διαφορετικό. Στο θέατρο δεν ήταν εύκολο στην αρχή, δεν είχα τις προτάσεις που θα ήθελα αλλά μετά άλλαξε. Υπάρχει η ταμπέλα της ‘’τηλεόρασης’’. Εγώ λέω να μην προδικάζουμε. Και στη ζωή μου με ενοχλούν οι ταμπέλες. Θεωρώ πως με βοήθησε η εμφάνιση αλλά μέχρι ένα σημείο. Ένιωσα πολύ νωρίς ανταγωνισμό στο θέατρο, στο παιδικό θέατρο και μάλιστα από άνδρα. Ήταν μια πολύ περίεργη στιγμή και είπα: "γιατί;", ήμουν και μικρούλα, γύρω στα 19. Να είναι καλά ο άνθρωπος, κάτι με τη μουσική [είχε πρόβλημα], ότι έκανα κάτι πράγματα επίτηδες για να τον καπελώνω».

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Αν ήμουν στο Τμήμα θα τον σκότωνα» λέει η μητέρα του 39χρονου

Κύκλωμα μαστροπείας: Στο μικροσκόπιο ο ρόλος της 25χρονης «Έλενας»

Έγραψε ιστορία η κοπέλα του Βεζένκοβ - Με σουτ της έστειλε την εθνική πόλο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης