Ο ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες κι απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
Όπως ανέφερε αρχικά, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο ίδιος πιστεύει ότι η Αναστασία Παντούση είναι πολύ καλύτερη ηθοποιός από εκείνον.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4bi3iyxd3t)
«Η σύντροφός μου είναι καλύτερη ηθοποιός από εμένα και μου δίνει συμβουλές. Είμαι ηθοποιός που δεν μου αρέσει καθόλου να δίνω συμβουλές», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο του: «Αγχώνομαι σε τι κόσμο θα μεγαλώσει το παιδί μου. Ο γιος μου με ρωτάει συχνά γιατί φωτογραφίζομαι».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.