Ρούφους Σιούελ: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή του στον πρίγκιπα Άντριου

Ρούφους Σιούελ: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή του στον πρίγκιπα Άντριου

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία του Netflix, Scoop, για τη συνέντευξη που έδωσε ο δούκας της Υόρκης αναφορικά με τη σχέση του με τον Τζέφρι Έπσταϊν

scoop_-_sewell
O Ρούφους Σιούελ εντυπωσίασε όχι μόνο με την ερμηνεία του αλλά και με την καταπλητική ομοιότητα του με τον πρίγκιπα Άντριου στο νέο έργο του Netflix, «Scoop».

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί δίπλα στην Τζίλιαν Άντερσον, η οποία ενσαρκώνει την Έμιλι Μέιτλις, τη διάσημη Βρετανίδα δημοσιογράφο του BBC, η οποία το 2019 πήρε συνέντευξη από τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ σχετικά με τη φιλία του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα, Τζέφρι Έπσταϊν.
Τόσο ο Σιούελ όσο και η Άντερσον φέρουν απίστευτη ομοιότητα με τα αληθινά πρόσωπα τα οποία υποδύονται.

Μάλιστα, η streaming υπηρεσία μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο από την απίστευτη μεταμόρφωση που υπέστη ο Βρετανός ηθοποιός προκειμένου να γίνει ο δούκας της Υόρκης.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Ο επίσημος λογαριασμός του βρετανικού Netflix έγραψε στην ανάρτηση: «Η μεταμόρφωση του Ρούφους Σιούελ στον πρίγκιπα Άντριου είναι απίστευτη...».

Το βίντεο δείχνει τον ηθοποιό γυμνόστηθο να κάθεται σε μια καρέκλα, ενώ προσθετικά εφαρμόζονται στο στήθος και το πρόσωπό του.

Η συνέντευξη του 2019, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, αφορούσε κυρίως τη σχέση του Δούκα με τον δισεκατομμυριούχο και καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Τζέφρι Επστάιν. Η Μέιτλις τον ρώτησε σχετικά με τους ισχυρισμούς της Βιρτζίνια Τζούφρι. Η Τζούφρι ισχυρίστηκε ότι ως θύμα σεξουαλικής εμπορίας από τον Έπσταϊν, είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με τον Δούκα όταν ήταν 17 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Σπαρτιάτες: Τα τέσσερα σενάρια για την αντικατάστασή τους στη Βουλή

Έκλειψη Ηλίου: Η NASA παρουσιάζει το δρομολόγιο και πώς θα εξελθιχθεί το σπάνιο φαινόμενο – Δείτε βίντεο

Κίνα: Έφτιαξαν τη δική τους Σαντορίνη με 1 δισ. ευρώ - Δείτε βίντεο από το θέρετρο που θυμίζει Οία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης