Ρούφους Σιούελ: Μετάνιωσε που δέχτηκε τον ρόλο του πρίγκιπα Άντριου στην επερχόμενη ταινία «Scoop»

Ρούφους Σιούελ: Μετάνιωσε που δέχτηκε τον ρόλο του πρίγκιπα Άντριου στην επερχόμενη ταινία «Scoop»

Σκέφτηκα τι μπορεί να πουν οι άνθρωποι, μπορεί να με κατηγορήσουν ότι προσπαθώ να τον κάνω να φανεί κακός ή και καλός, είπε ο ηθοποιός

roufous-siouel
Ο ηθοποιός Ρούφους Σιούελ παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δέχτηκε να υποδυθεί τον πρίγκιπα Άντριου στην επερχόμενη ταινία του Netflix, «Scoop».

Στη νέα δραματική ταινία σχετικά με τη βασιλική οικογένεια, που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα τον επόμενο μήνα, ο Ρούφους Σιούελ πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Έμιλι Μαϊτλίς και της Τζίλιαν Άντερσον.

Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, το φιλμ είναι ο εσωτερικός απολογισμός της επίμονης δημοσιογραφίας που οδήγησε σε μια συγκλονιστική συνέντευξη – την περιβόητη εμφάνιση του πρίγκιπα Άντριου στο BBC Newsnight.

Όπως είπε ο ηθοποιός, θα μπορούσε να κάνει πίσω και να απορρίψει τον ρόλο, όμως το άγχος του δεν τον βοήθησε να χειριστεί σωστά την κατάσταση. «Ένιωσα ότι μπορούσα να κάνω πίσω, μετά όμως που πήρα τον ρόλο, είπα "Θεέ μου, τι έκανα;". Δεν είμαι φυσικός μίμος», δήλωσε.

Κλείσιμο
Εξήγησε επιπλέον, πως για να καταφέρει να μπει στον ρόλο, έφτασε να βλέπει για ώρες τη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο Newsnight, με εμμονή.

«Παρακολουθούσα με εμμονή τη συνέντευξη. Όπως κι όλοι οι άλλοι, ήμουν κάπως μπερδεμένος για διάφορους λόγους. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, είχα τη δική μου άποψη. Αλλά το να υποδύεσαι είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από το να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση κάποιου και να βρεις ποιος μπορεί να είναι ο συλλογισμός και η αιτιολόγηση στο μυαλό του. Γιατί αυτό κάνουν οι άνθρωποι», ανέφερε.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Περνούσα ώρες καθημερινά, προσπαθώντας να καταλάβω τι σκεφτόταν. Θα μπορούσες απλά να μαντέψεις. Αλλά όταν υπήρχε ένας δισταγμός, ένα τραύλισμα ή μια συγκεκριμένη κίνηση του κεφαλιού, τι κρυβόταν πίσω από αυτό;».

Όπως είπε παρακάτω, φοβήθηκε και για τη γνώμη του κόσμου. «Σκέφτηκα τι μπορεί να πουν οι άνθρωποι, μπορεί να με κατηγορήσουν ότι προσπαθώ να τον κάνω να φανεί κακός ή και καλός. Αυτός είναι ο κίνδυνος να υποδυθείς ένα πραγματικό πρόσωπο», εξήγησε.

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Άντριου στο BBC Newsnight το 2019 ήταν μια καταστροφική συνέντευξη που έβλαψε σοβαρά τη φήμη του, αντί να την σώσει, όπως και προσπαθούσε.

Η συνέντευξη δόθηκε σε μια προσπάθεια του πρίγκιπα να αρνηθεί τις κατηγορίες για τη σχέση του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Τζέφρι Έπσταϊν.

Ωστόσο, είχε τα αντίθετα αποτελέσματα, με τον πρίγκιπα να δέχεται κριτική για την έλλειψη μεταμέλειας και την αλαζονική συμπεριφορά του. Η συνέντευξη είχε ως αποτέλεσμα ο πρίγκιπας Άντριου να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και να αποκηρύξει τους βασιλικούς του τίτλους. Επίσης, έβλαψε σοβαρά τη φήμη της βασιλικής οικογένειας.


Ειδήσεις σήμερα:

Francis Scott Key Bridge: Φόβοι για το παγκόσμιο εμπόριο από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη - Τι λένε αναλυτές

Κομισιόν: Πρόταση για δημιουργία κοινού ευρωπαϊκού πτυχίου σε πανεπιστήμια της ΕΕ

Κολωνός: «Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου» λέει για τον Μίχο σε επιστολή της η 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης