Ρούφους Σίουελ: Ο κακός πρίγκιπας

Βρετανοτραφής, με θεατρική παιδεία και καλούς τρόπους, λατρεύει την τέχνη του και αντιπαθεί τους δημοσιογράφους - Λόγω ωραίας εμφάνισης, μπόλικου ταλέντου και σωστής προφοράς υποδύεται τον πρίγκιπα Άντριου στην επερχόμενη ταινία του Netflix «Scoop»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
rufus-sewell-arthrou
Ο Ρούφους Σίουελ δεν δίνει δεκάρα αν θα γίνει αρεστός στους εκπροσώπους του Τύπου προσδοκώντας σε εγκωμιαστικά άρθρα που θα ωφελήσουν την καριέρα του. Αντιθέτως, αποκαλεί τους δημοσιογράφους «τεμπέληδες» γιατί στις συνεντεύξεις που τους παραχωρεί αναμασούν τις ίδιες ερωτήσεις που του κάνουν όλοι. Ναι, βαριέται να λέει τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο, όπως βαριέται να παίζει παρόμοιους ρόλους. Γενικά, ο Σίουελ βαριέται τη ρουτίνα, ίσως και το να μένει με την ίδια γυναίκα για πολύ καιρό.

Με την πρώτη του σύζυγο, τη σχεδιάστρια μόδας Γιασμίν Αμπντουλάχ, πήραν διαζύγιο πάνω στον χρόνο. Με τη δεύτερη, την παραγωγό και σκηνοθέτιδα Εϊμι Γκάρντνερ, χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου και ένα παιδί. Τα στοιχήματα τώρα πέφτουν για την ημερομηνία λήξης του πρόσφατου αρραβώνα του με την ηθοποιό Βίβιαν Μπενίτες, μόλις 29 χρόνια νεότερή του. Ισως το μοναδικό πράγμα που ο Σίουελ δεν βαριέται να κάνει είναι να γίνεται όλο και καλύτερος στην υποκριτική.

Ο 56χρονος ηθοποιός, όπως όλοι οι Βρετανοί συνάδελφοί του, ξεκίνησε την καριέρα του από το θέατρο και μάλιστα με τις πιο ευοίωνες προϋποθέσεις, αφού η παρθενική ερμηνεία του τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου. Έπειτα ήρθαν η τηλεόραση και ο κινηματογράφος. Στις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του θα μπορούσαν να αναφερθούν οι συμμετοχές του στις ταινίες «Αμλετ» (1996), «Σκοτεινή πόλη» (1998), «Ο θρύλος ενός ιππότη» (2001), «Ο Μάγος Αϊζενχάιμ» (2006) και «Τζούντι» (2019).

Λόγω των αδρών χαρακτηριστικών του -και ίσως και του φυσικού σνομπισμού του- συχνά του δίνουν τον ρόλο του κακού, γεγονός που τον εκνευρίζει αφάνταστα. «Από δική μου επιλογή έξι μήνες τον χρόνο δεν δουλεύω, γιατί απορρίπτω σενάρια που μου προτείνουν πανομοιότυπους ρόλους. Αλλιώς θα έπαιζα πάντα τον σκοτεινό, σατανικό κόμη πάνω στο άλογο», έχει αναφέρει σχετικά ο ίδιος.
Prince Andrew & the Epstein Scandal: The Newsnight Interview - BBC News
Κλείσιμο
Άλογο δεν έχει ο καινούριος ρόλος του ως πρίγκιπας Αντριου στην επερχόμενη ταινία του Netflix «Scoop» (πρεμιέρα στις 5 Απριλίου), αλλά γλυκό χαρακτήρα δεν τον λες. Το φιλμ μεταφέρει στη μικρή οθόνη την περιβόητη συνέντευξη που είχε δώσει ο διόλου δημοφιλής πλέον πρίγκιπας στη δημοσιογράφο του BBC Έμιλι Μέιτλις (την ενσαρκώνει η Τζίλιαν Αντερσον) με θέμα τη φιλία του με τον Τζέφρι Έπσταΐν και τη συμμετοχή του σε κύκλωμα παιδεραστίας. Δηλαδή, ο Σίουελ πάλι τον κακό παίζει, απλά από κόμης αναβαθμίστηκε σε πρίγκιπα. Δουλίτσα να υπάρχει.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για την Σαμπαλένκα - Πέθανε ξαφνικά ο 42χρονος σύντροφός της, Κονσταντίν Κολτσόφ


«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι έχω κατάρα» γράφουν για ταινία τρόμου του Netflix


Θρήνος για τον 33χρονο που πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα - Είχε τραυματιστεί και παλαιότερα με παρόμοιο τρόπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης