Φωτεινή Δάρρα: Η Τζένη Βάνου ήταν ένας άνθρωπος πολύ εξαρτημένος από τις σχέσεις του

Φωτεινή Δάρρα: Η Τζένη Βάνου ήταν ένας άνθρωπος πολύ εξαρτημένος από τις σχέσεις του

Ένας άνθρωπος που έβγαινε στην σκηνή και σάρωνε και στην προσωπική της ζωή ήταν μάλλον ανασφαλής, εξήγησε η τραγουδίστρια

darra-vanou
Η Φωτεινή Δάρρα μίλησε για τη Τζένη Βάνου, με αφορμή μερικές επερχόμενες εμφανίσεις στις οποίες θα ερμηνεύσει τραγούδια της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Συγχρόνως, μοιράστηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Τζένη Βάνου και περιέγραψε τη γνωριμία τους, καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» τη Δευτέρα 1 Απριλίου. 

Για το αν η Τζένη Βάνου είχε την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα, η Φωτεινή Δάρρα σχολίασε: «Σαν όργανο, μουσικό, δεν το συζητώ. Δεν νομίζω ότι χωρά και αμφισβήτηση. Δεν είναι κάτι που το λέω εγώ, το λένε όλοι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d08op67b22hl)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, εξιστόρησε μερικές πτυχές από τη ζωή της γνωστής ερμηνεύριας: «Είχε μια πολύ δύσκολή ζωή. Μ' αρέσει η ιστορία της, με συγκινεί. [Ήταν] ένα παιδί πονεμένο, 14 χρονών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν έβλεπε τη μητέρα της, της είχε απαγορευθεί, ζήτησε να βλέπει τη μητέρα της, η μητέρα της είχε τη φωνή, τη φωνάρα. Από εκείνη ξεκίνησε. Με συγκίνησε πολύ η ιστορία της. Ε, μετά είχε μια κακοποιητική σχέση με τον πρώτο της άντρα, την ευτυχία την γνώρισε πολύ αργότερα με μια σχέση που είχε στη Θεσσαλονίκη, αλλά πηγαινοερχόταν. Ένας πολύ εξαρτημένος άνθρωπος από τις σχέσεις του, ένας άνθρωπος που έβγαινε στην σκηνή και σάρωνε και στην προσωπική της ζωή ήταν μάλλον ανασφαλής».

Για τη γνωριμία τους, η Φωτεινή Δάρρα σχολίασε: «Όταν την γνώρισα ήταν πολύ δοτική, πολύ δοτικός άνθρωπος. Θυμάμαι στην εκπομπή που συναντηθήκαμε του Σπύρου Παπαδόπουλου, δεν ήθελε να τραγουδήσει, αισθανόταν ότι πλέον έχει έρθει η φθορά».

Αμέσως, πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα μου είπε πολύ ωραία λόγια και on camera και μετά με έπιασε και μου είπε: "Λες ωραία τα τραγούδια μου πες κι άλλα, δισκογράφησε τα, θέλω να ακούγονται τα τραγούδια μου από καινούργιους". Και αυτό είναι κάτι που και εμένα μ' αρέσει πολύ, δηλαδή θεωρώ ότι τα τραγούδια οι Έλληνες έχουμε πολύ να κάνουμε με το τραγούδι. Δεν είμαστε όπως οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Ιταλοί που έχουν και την όπερα, που έχουν το κλασικό είδος. Εμάς το σοβαρό μας είδος είναι το τραγούδι. Είναι το τραγούδι που μέσα στους αιώνες ταξίδεψε μέσα από τις ερμηνείες, γιατί δεν υπήρχε η δισκογραφία μέχρι τον προηγούμενο αιώνα».

Τέλος, η Φωτεινή Δάρρα διευκρίνισε: «Εμείς δεν πάμε να μιμηθούμε τη Βάνου, δεν υπάρχει Βάνου, Βάνου δεν ξαναγεννιέται, είναι αμίμητη, είναι ασυναγώνιστη, είναι αξεπέραστη. Εμείς αυτό που θέλουμε να μιμηθούμε είναι τα τραγούδια της που είναι σταθμοί, να οσμιστούμε, να θυμηθούμε τις μυρωδιές της εποχή και να κάνουμε μια τιμητική εκδήλωση για αυτά τα τραγούδι που γράφτηκαν για αυτό το πρόσωπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Εκτός φυλακής η μητέρα και άλλοι 17 καταδικασθέντες - Μέσα Μίχος και «Μιχάλης»

Οι γονείς καταγγέλλουν: Στρατιώτης πέθανε μετά από εγχείρηση θυρεοειδούς

Σακραμέντο Κινγκς: Μία... Κολοκοτρώνη επιχειρησιακή διευθύντρια στο NBA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης