Καλομοίρα: Η συμβουλή που θα έδινε στη Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision

Καλομοίρα: Η συμβουλή που θα έδινε στη Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision

Θα σκίσει και θα πάρει την πρώτη, δεύτερη ή τρίτη θέση, ανέφερε η τραγουδίστρια

kalomoira__5_
Η Καλομοίρα μίλησε για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι κι έδωσε τη δική της συμβουλή στην τραγουδίστρια.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», δήλωσε αρχικά: «Η καρδιά μου χτυπάει μαζί με τους Έλληνες και δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τη χώρα για αυτή την αγάπη. Δεν θα πήγαινα κι εγώ Eurovision, χωρίς την αγάπη του κόσμου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στη Μαρίνα Σάττι θα έλεγα "κορίτσι μου, είμαστε όλοι δίπλα σου, μην ακούς κανέναν. Συγκέντρωση μόνο σε αυτό που θα κάνεις εσύ στη σκηνή, είναι τρία λεπτά για σένα, μην ακούς τι λένε, κοίτα το τραγούδι σου και προχώρα μπροστά"».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czu6ks2hftbl)
Κλείσιμο

Όσο για το κομμάτι, είπε: «Το τραγούδι μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω τώρα που έχει και τον Φωκά Ευαγγελινό θα το πάει στον Θεό. Θα σκίσει και θα πάρει την πρώτη, δεύτερη ή τρίτη θέση. Την πεντάδα τη βλέπω εύκολα».

Τέλος, σχολίασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού. «Για το βιντεοκλίπ μπορώ να σου πω ότι εμένα δεν μου φάνηκε άσχημο, καταλαβαίνω τι λένε. Στο εξωτερικό έχουν σεβασμό για τη φιλοσοφία, λένε συνέχεια ότι αγαπούν την Ελλάδα. Οι Αμερικάνοι μου λένε συνέχεια "θάλασσα, φιλοσοφία, Σωκράτης, Ακρόπολη". Το βιντεοκλίπ είναι καλλιτεχνικό», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτείται ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών - Συνεργάτης του διέρρευσε τη λίστα αποδήμων στην Ασημακοπούλου τον Μάιο του '23

Serial killer συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι ενώ η αστυνομία τον έψαχνε για βιασμούς και δολοφονίες παιδιών - Δείτε βίντεο

Πώς έπιασαν τους απατεώνες στη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο - Σε 4 χρόνια έστησαν «βιομηχανία θαυμάτων», μάζεψαν πάνω από 800.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης