Έμα Χέμινγκ: Ενοχλημένη με ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του Μπρους Γουίλις

Έμα Χέμινγκ: Ενοχλημένη με ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του Μπρους Γουίλις

«Θέλω η κοινωνία και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους να σταματήσουν να τρομάζουν τον κόσμο» δήλωσε η σύζυγος του ηθοποιού

hemming
Η Έμα Χέμινγκ έσπευσε να υπερασπιστεί τον σύζυγό της Μπρους Γουίλις, αφού απάντησε σε δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι «δεν έχει πια χαρά» εν μέσω της μάχης του ηθοποιού με την άνοια.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram την Κυριακή, η ηθοποιός μοιράστηκε πώς έπεσε πάνω σε ένα άρθρο για τον 68χρονο ηθοποιό και την οικογένειά της.

«Ο τίτλος ουσιαστικά λέει ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου. Τώρα, μπορώ απλά να σας πω ότι αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια», δήλωσε η 45χρονη Χέμινγκ. «Θέλω η κοινωνία και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους να σταματήσουν να τρομάζουν τον κόσμο. Σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μόλις λάβουν μια διάγνωση κάποιου είδους νευρογνωστικής νόσου, αυτό είναι όλο. "Τελείωσε. Ας τα μαζέψουμε - Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ. Τελειώσαμε". Όχι, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό».

Δείτε το βίντεο

Η Χέμινγκ εξήγησε ότι υπάρχει «πολλή θλίψη και λύπη» καθώς η οικογένειά της συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας του Γουίλις, αλλά και πολλή αγάπη, σύνδεση και χαρά.

«Αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε» συνέχισε. «Σταματήστε λοιπόν αυτούς τους ηλίθιους τίτλους. Αυτά τα ηλίθια clickbaity πράγματα που φρικάρουν τους ανθρώπους. Σταματήστε να το κάνετε αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ, εντάξει;».

Η Χέμινγκ έγραψε επίσης στη λεζάντα του κλιπ για να εξηγήσει την εμπειρία της, γράφοντας: «Δύο πράγματα μπορούν να είναι αληθινά και να υπάρχουν ταυτόχρονα. Η θλίψη και η βαθιά αγάπη. Θλίψη και βαθιά σύνδεση. Το τραύμα και η ανθεκτικότητα. Έπρεπε να ξεφύγω από τον δρόμο μου για να φτάσω εδώ, αλλά μόλις έφτασα, η ζωή μου άρχισε να αποκτά νόημα και να έχω μια πραγματική αίσθηση του σκοπού. Υπάρχει τόση ομορφιά και ψυχή σε αυτή την ιστορία».

Τον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την υποκριτική μετά τη διάγνωσή του με αφασία, η οποία είναι μια εγκεφαλική διαταραχή που επηρεάζει την κατανόηση της γλώσσας και την ομιλία, σύμφωνα με την Mayo Clinic. Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι η κατάσταση του ηθοποιού εξελίχθηκε σε άνοια.

Ειδήσεις σήμερα

Νομοσχέδιο Πιερρακάκη: Αλλάζουν όλα στην Παιδεία - Νέου τύπου Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πάνος Καμμένος: Ποζάρει ανανεωμένος μαζί με τη σύζυγό του στo instagram

ΣΥΡΙΖΑ: «Εικονομαχία» μετά το mea culpa Τσίπρα - Βγήκαν τα μαχαίρια και για το Συνέδριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης