«Η αγάπη είναι ένα όμορφο πράγμα», έγραψε η 45χρονη Χέμινγκ Γουίλις στη λεζάντα της φωτογραφίας που απεικονίζει εκείνη και τον σύζυγό της μπροστά από τους καταρράκτες του Νιαγάρα. «Σας εύχομαι σε όλους μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».
Η Χέμινγκ πρόσθεσε σε ένα σχόλιο ότι πιστεύει ότι η φωτογραφία είναι τουλάχιστον 10 ετών.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ναι! Πολλά πολλά χρόνια πριν! Νομίζω ότι ήταν το 2010». Σε άλλο σχόλιο, επιβεβαίωσε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 2010, έναν χρόνο μετά τον γάμο τους στα Τερκς και Κέικος στις 21 Μαρτίου 2009.
Αρκετοί από τους θαυμαστές του Γουίλις ευχήθηκαν στο ζευγάρι χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Η σπάνια φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού έρχεται μετά την απομάκρυνσή του από τη δημόσια ζωή, όταν η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία. Αργότερα διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια τον Φεβρουάριο του 2023.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.