Έμα Χέμινγκ: «Παλεύω με τις ενοχές μου»

Έμα Χέμινγκ: «Παλεύω με τις ενοχές μου»

Παραδέχτηκε ότι ως συνοδός φροντίδας ανθρώπου με άνοια έχει περισσότερους πόρους από άλλους

Emma-Bruce
Η Έμα Χέμινγκ παραδέχτηκε ότι αισθάνεται ενοχές επειδή έχει περισσότερα προνόμια στο θέμα της φροντίδας του συζύγου της Μπρους Γουίλις που πάσχει από άνοια σε σχέση με άλλες παρόμοιες καταστάσεις που μπορεί να μην έχουν πρόσβαση.

«Παλεύω με τις ενοχές, γνωρίζοντας ότι έχω πόρους που άλλοι δεν έχουν», έγραψε η Χέμινγκ σε ένα άρθρο για την εφημερίδα Marie Shriver's Sunday Paper που δημοσιεύτηκε το Σάββατο.
«Όταν μπορώ να βγω για ένα περπάτημα για να καθαρίσει το μυαλό μου, σκέφτομαι ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό όλοι οι συνοδοι φροντίδας», έγραψε για να συνεχίσει: «Όταν αυτά που μοιράζομαι για το ταξίδι της οικογένειάς μας τραβούν την προσοχή του Τύπου, ξέρω ότι υπάρχουν πολλές χιλιάδες άγνωστες ιστορίες, που η καθεμία τους αξίζει συμπόνια και ενδιαφέρον».

Όμως η 45χρονη Χέμινγκ εξήγησε ότι σκοπό να βοηθά άλλους με να μοιράζεται την ιστορία της οικογένειάς της.

«Βλέπω ότι έχει σημασία για άλλους που αγωνίζονται και με έναν τρόπο τους κάνει να νιώθουν ότι τους βλέπουν και τους καταλαβαίνουν».

«Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι όταν ακούω από μια άλλη οικογένεια που έχει χτυπηθεί από την άνοια, ακούω την ίδια ιστορία θλίψης, απώλειας και απέραντης θλίψης σαν τη δική μας».

Η Χέμινγκ - που έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον Γουίλις - είπε επίσης ότι το να μιλήσει για τη διάγνωση του Μπρους βοήθησε την ίδια και την οικογένεια τους με πολλούς τρόπους.

«Έχω πολύ περισσότερες ελπίδες σήμερα απ' ό,τι είχα μετά την πρώτη διάγνωση του Μπρους» έγραψε η Χέμινγκ, προσθέτοντας: «Τώρα καταλαβαίνω αυτή την ασθένεια. Έχω την ελπίδα ότι έχω βρει έναν νέο σκοπό για να βοηθήσω και να ενδυναμώσω άλλους. Και έχω ελπίδα στο πώς ολόκληρη η οικογένειά μας μπορεί να βρει χαρά στα μικρά πράγματα και στο να ερχόμαστε μαζί για να γιορτάσουμε όλες τις στιγμές που έχει να μας προσφέρει η ζωή».

Η οικογένεια του ηθοποιού ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2022 ότι αποσύρεται από την υποκριτική, επειδή διαγνώστηκε με αφασία. Η αφασία είναι μια νευρολογική διαταραχή που μπορεί να επηρεάσει τη γλωσσική επεξεργασία και τις επικοινωνιακές ικανότητες ενός ατόμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταβεβλημένος ο Οδυσσέας Σταμούλης στις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις του μετά τον θάνατο του γιου και της πρώην συζύγου του


Παπαδημούλης: Διχαστικός ο Κασσελάκης -Δεν είναι αυτοκράτορας πρέπει να σέβεται


Βίντεο: Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων μπαίνει σε τούνελ της Χαμάς και βγαίνει σε... παιδιατρικό νοσοκομείο της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης